01 Jun 2011

Wordless Wednesday #WW









Meaning of Wordless Wednesday :

Pada setiap hari rabu, semua blogger akan post satu gambar di entri mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut. biar gambar itu sahaja yang menceritakan segala-galanya tanpa anda semua bagi penjelasan .

^_^



13 ulasan:

wanda berkata...

yg ni pun bdk kecik jugak??tapi baby mat salleh mne ye??hahaa

miss.Addin berkata...

comel la !! :)

suka yang warna biru kat kepala dia tu. apa ntah nama nya .

nawal addina berkata...

baby tu tomey :)

mcm aku , kahkahkah !

silly joke ;)

cik azeya berkata...

aku tahu makna gambar ni.

kau teringin nak jadi baby balik kan? tade masalah. tade orang marah. yeay. aku terer.

Mohd Nor Quiyyum berkata...

kalau gua xleh join.. sbb nnt gua letak gamba bkn2.. bdk2 bwh umo tgk, mampuihhh..

The Sharkox berkata...

mata stim

Anati Soki berkata...

cerita disebalik gambar ini ialah padle suka budak2.. sekian. teheee

bayi beriman berkata...

padle rasa lapar.!! betul takkk ? ;p

bunga berkata...

tengah nangis ke...

YOUsoF berkata...

Adakah ini gaya melepaskan kebosanan?

zazaw berkata...

gambar ni menunjukan yang kau tak sabar nak kahwenn
ahahhaha

Amna.Qadeeja berkata...

erghhh,geram tngok baby tuh cm nk gigit jep hihi

yeay jom sme2 kt meriahkan wordless wednesday ! :D

aniswany berkata...

eerk,ada jgak eh mcm tuh.nk wt jgak lah nnti ^_-