27 Februari 2011

Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011


salam..

thanks kat cik PENYEJUK HATI a.k.a SARAH NABILA sebab tag aku tok join contest ni..

owner contest ni ialah incik LUNCAI..

luncai?

ooooo,si luncai yang terjun dengan labu-labunya...

biarkan................................................^_^

syarat2 penyertaan,klik je kat SINI..



mahu tag



tarikh tutup------>28 Feb 2011 / 11:59 PM

DONE!

P/S-sabtu&ahad yang sangat bermakna..thnx for those 3 souvenir!!mr P kemsalam kat LU!

p/s/s-sudah punya CINTA paling latest!!!!!hee..kalo aku free,aku cite k!


24 Februari 2011

strange post by NELLY THE STRANGE



salam hari jumaat..

sila abaikan tajuk entri di atas..

post pendek untuk pagi ni..

just nak cakap terima kasih bebanyak kat NELLY THE STRANGE kerana sudi review blog aku..

buat susah2 je..


ni ade screenshot sket..

^_^

nak tau detail,usha SINI


P/S- petang ni test graphic,3 jam lak tu.. wish me luck!

P/S/S-esok hari sabtu......hari yang terlalu indah untuk diungkapkan dengan kata-kata..



23 Februari 2011

bila jiwa dah serabut



currently listening to ANUAR ZAIN-SEDETIK LEBIH





"you have to think like an engineer"-dr adlansyah



"kamu la satu-satunya harapan keluarga,sebab kamu je yang masuk universiti"-dr mardian syah



"apape pon,family comes first"-mama



"abah dah xde harta lain lagi.ko belajar la pandai2 ngah.."-abah




pic courtesy of google






p/s-mood berkecamuk..mungkin aku pon PMS..

19 Februari 2011

1st GIVEAWAY Sayangku Faish


salam..

1st of all,

thanx KAK GIE sbb tag saya...

lame gak x join GA ni..tapi xpernah plak menang..bila la nak dapat hadiah GA ni agaknye ye...

nak tau syarat penyertaan,klik kat SINI..

erm..

aku tag cik FALIA SHAZANA ar...sile join k!




p/s-ramai plak yg tag aku soh join contest ngan GA ni..adeh..

16 Februari 2011

ok,fine..aku mengaku..


courtesy of google

salam..

xtau nak buat ape memalam ni,aku pun update la blog..
malam semalam aku g ceramah maulidur rasul..
sekali ustaz tu bercerita tentang sunnah nabi..
salah satu sunnah baginda ialah


BACA DOA KETIKA MASUK DAN KELUAR TANDAS..


ok,aku mengaku..
last time aku bace doa keluar masuk tandas, mase aku darjah 6..
xpayah la nak tipu diri sendiri..
bape kerat je la yang bace doa nak masuk tandas dalam kalangan kita pada zaman ini?
aku bagi satu situasi mudah..

Ayoub tengah jalan2 kat midvallley..tetibe die sakit perut,da xtahan..kalo lambat seminit dua,mau berterabur...so,die pun berlari menuju ke tandas awam dengan tergesa-gesa..
dalam tergesa-gesa si Ayoub ni,
agak2 sempat x die nak bace doa?
agak2 die ade x terfikir nak bace doa masuk tandas?



buat pertama kalinya,pagi td aku masuk bilik air,bace doa beb..tapi malam tadi aku terlupe..hee..
xpe2..pagi sok aku bace doa..

tau tak doa masuk & keluar tandas camne?








jadi,jangan lupe sok bace doa dulu k! jangan men tabur je!




p/s-SAMPAIKAN KEBENARAN WALAU HANYA SATU AYAT


09 Februari 2011

aku, dia & vintage photo contest



assalamualaikum..

setelah puas aku membelek2 gambar di laptop,inilah dia gambar2 yang akan aku pertaruhkan..

incik KOM,sila amati gambar2 aku ni k!ada banyak nilai2 estetika dan sentimental di situ..








gambar ini diambil semasa aku habis pantang..bukan pantang bersalin,tapi pantang sunat..tu yang duduk tegak semacam je..takut seluar kene ehem2..ngilu mat!!hee..




gambar ini diambil semasa aku mengambil bahagian dalam hari ikhtifal sekolah taski al-huda..
aku dah xingat aku cerita pasal ape..mak aku cakap,kostum aku ni ade gaya aladdin..paling style tang selipar..nanges2 aku mintak abah aku belikan selipar tu tau..sangat2 vintage!





gambar berani mati aku!
ini gambar along aku..yup2..mase kecik2,kami diajar untuk menjadi seorang peniaga..tapi kenape mercun,itu yang kami xtau..best woo jual mercun..agak2 xde customer,kitorg je la yang duk bantai mercun2 ni..tapi ni zaman dahulu kala..sekarang kami dah cuci tangan,ok..dah xbuat kerja2 camni lagi..jgn tiru aksi ini,ok!





itu sahaja gambar2 yang dipertaruhkan..

nak tau lebih lanjut pasal kontest ni,sile terjah SINI


mau tag

quiyyum (as usual)



p/s-KOM,aku sangat2 memerlukan kamera ni...ko paham2 sendiri la ye..hee..




06 Februari 2011

apabila sahabat lama bertemu...



gambar hiasan


salam..

aku dah lama xhang out ngan kawan2 sekolah aku..

maklum la..masing2 dah ada haluan sendiri..

macam aku ni,paam2 je la..

malas nak cerita..korang stalk je la page FB aku tu..



xsangka mereka mengikuti blog aku yang hambar ni..

abes aku kene kutuk bagai nak gila...

ni antara quote2 mereka..

"ORANG TU LEPAS NI KELUAR NAIK NEO,DAH XNAIK MOTOR LAGI"

"KITORG NI MANE ADE DSLR NIKON MACAM KO,PADLE.."

"KITORG MANE PERNAH MAKAN KAT FULLHOUSE MACAM KO,PADLE.."

sangat2 dem..

mereka stalk aku,macam la aku ni hot bak ARIEL PETERPORN PETERPAN..

ni je la gambar2 yang sempat diambil..maaf kualiti tak berapa nak best..pakai camera fon je.. gambar2 ni pon aku curik kat FB c nadz..






terima kasih sebab korang berjaya pow duit aku kat mcd..tapi xpe la..bukan selalu nak jumpe korang pon kan...






p/s-sesape nak anta harith a.k.a snake fly jumaat ni, aku nak ikot wei!!