13 Jun 2011

cerita kontot mamat kontot kuat kentut PART 3

part 1 baca sini

part 2 baca sini






gambar dari google



Dah seminggu kau tak datang kelas. Seminggu tu jugalah aku pinjam pembaris Harith. Selalu aku pinjam pembaris kau. Aku tanya Teacher Noraishah pasal kau, dia boleh marah kat aku pulak. Jaga tepi kain sendiri, dia kata. Aku senyum kelat,sebab aku tak faham maksud ayat Teacher Noraishah. Mungkin dia period. Sebab tu dia mengarut pasal kain.



Suatu pagi, sedang aku beratur kat kantin nak beli roti coklat, tiba-tiba bahu aku dicuit dari arah belakang. Aku ingatkan kaki pow mana yang nak buli aku,jadi aku buat-buat tak tau sambil berdoa pada tuhan agar aku tak diapa-apakan.



“Palee! Aku panggil kau,bole kau buat dono je. Takkan kau tak rindu kat aku kot..”


Eh,kau dah datang sekolah! Tapi kenapa kau nampak kurus? Apa yang telah terjadi pada kau?



Bersambung..



p/s- nak stdy DE ngan Linear ni..minggu ni ada test..wish me luck bebeh!

p/s/s-tahniah untuk Terengganu jadi juara piala FA..tapi tahun depan piala tu milik SELANGOR!!!

15 ulasan:

Nadia Mashuri berkata...

bersambung lagi..
gud luck yaa..

hani bella berkata...

ehh ko sengal kan wat citer pendek2 pastu besambung sambung hahahaha. eh geram plak ak ghaseee. wtlaaa sampai habesss cepatt

nawal addina berkata...

hahaha , ckg mengarut pasal kain . err .. kurus ??? pesal ?

good luck ! ;)

zazaw berkata...

kau ni..
tulis sikit sambungg

Miss canine berkata...

gud luck~! =)
selangor pasti menang tahun depan~! ;)

gadisBunga berkata...

dia kurus kenapa? jumpa dr rozmey kah?

Cik Miera berkata...

kontotnye cite ko... terkentut2 aku baca...

gud luck weyh... hihi

Bazilah berkata...

weh die cirit birit ke ape..adoii kasi habis cepatlah baru study de ngn linear haha

Anati Soki berkata...

ala.. bersambung lg.. alaaaaa.. cepat la ending..heheheh

bunga berkata...

haha..cepat2 ending..ehehe

cik azeya berkata...

alamak. ni mesti ade penyakit kanser ni. -.-

padle berkata...

nadia mahsuri-saje je buat cite sambung2..cam best la plak..hehe

bella-keh3..ko btenanh je,iA,part ke 8 nnt abes la cite dak kontot ni..^_^

nawal addina-hehe..yg tu kne tggu sambungan cerita ni..^_^

miss canine-iA..go go red giant!!

zazaw-kang den tulis pnjg2,ekau xnak baco lak..

padle berkata...

gadis bunga-cheit..xde kaitan pon ngan dr rozmey..hehe

cik miera-hehe..kuat kentut rupenye ko ni..thnx!

bazilah-ala..aku nak bagi dramatik sket je...tggu abes test nnt aku sambung smpai abes..^_^

anati soki-hehe..bwk bsabar ye cik anat..jap2 lagi abes la cite ni..

padle berkata...

bunga-bwk bersabar ye..

cik azeya-erk..yg tu xbole nak gtau dulu...rahsia..^_^

Mohd Nor Quiyyum berkata...

bile nk kuar telemovie?