23 Jun 2011

RAHSIA ANWAR IBRAHIM TERBONGKAR

ABAIKAN TAJUK ENTRI SAYA.TERIMA KASIH






Kulai (bukan nama sebenar) dulunya seorang ahli sukan yang hebat. Bukan hebat di padang, malah hebat di ranjang dalam kelas juga. Semua pelajar wanita tergila-gilakan Kulai. Maklumlah, Kulai kan kacak lagi bergaya.


Kulai mewakili daerah Seremban dalam sukan bolasepak. Kemahiran beliau menggelecek dan memperkotak katikkan pehak lawan membuatkan beliau digeruni oleh semua orang. Tidak hairanlah beliau mendapat jolokan Kulai the Well Rounded.


Tapi Kulai ada satu rahsia yang sangat besar. Sekiranya rahsia ini tersebar, sudah pasti popularity beliau akan jatuh merudum umpama result test Differential Equation aku . akan tetapi, Kulai bijak menyembunyikan rahsia itu.


Pada suatu hari, Kulai berdating dengan salah seorang peminat nombor 32 nya yang bernama Ratha (bukan nama sebenar). Mereka berdating di The Mines saja, kerana elaun sem 2 Kulai masih belum masuk lagi. Tah bila elaun tu nak masuk, Kulai pon tak pasti. Sedang mereka bersiar-siar di sekitar The Mines, Ratha ternampak kedai makan kegemarannya, yakni VEGETARIAN ONLY (bukan nama kedai sebenar). Ratha mengajak Kulai singgah untuk lunch di situ. Peluh jantan mula membasahi tubuh Kulai. Kulai takut rahsia beliau terbongkar.


Soalan- apakah rahsia yang disorokkan oleh Kulai?

Hint-benda hijau…^_^




p/s- test static pukul 8-9mlm ni..wish me luck!

p/s/s- LU berseronok berholiday,aku berseronok dengan quiz & test..

9 ulasan:

Aiman Hj Amin berkata...

Hahahah, gud luck bro! Kulai tak pndai simpan rahsianya.. haha..

nawal addina berkata...

haha :)

gud luck !

Mantoll berkata...

Aku tau rahsie die.....

Amna.Qadeeja berkata...

haha even tajuk xde kaitan tp setuju gak hihi

gud luck oke ! :)

gadiskubur berkata...

salam.. suka cerita kamu,i folloowwww.... tq,

Wanie berkata...

kulai sbnarnye bkn vegetarian..haha

good luck eh:)

Tanpa Nama berkata...

Takde nama lain ke woi? Hahah

kay_are berkata...

mane gua tau..name pun rahsie.. T_T gud luck bro!!

psst: ntah bile nak setel pic bow tie ko tu.. sori atas kebizian aku.. huh

Mohd Nor Quiyyum berkata...

gua tau, kulai fobia perempuan pakai bikini kaler hijau kn??????