25 Jun 2011

Aku menghidap KOUTALIAPHOBIA



Ini kisah benar. Aku baru menghidap penyakit "koutaliaphobia". Aku tak minta pon penyakit "koutaliaphobia" ni..aku lebih rela menghidap Bibliophobia, Gerascophobia, Hematophobia ataupun Illyngophobia daripada menghidap "koutaliaphobia".

Semua gara-gara nak sangat kerja part time kat hotel!


Ingatkan dapat la jadi waiter,pakai vest hitam sambil usha gadis-gadis hot dan seksi kat ballroom..

Ingatkan dapat serve makanan & tuang air sirap limau kat meja VIP & VVIP.

Ingatkan dapat hidang sup tulang kat meja awek rambut blonde..

Rupa-rupanya aku kena kerja belakang tabir daa..

tapi itu semua pengalaman..

experience is the best teacher, aite..

dan pengalaman semalam membuatkan bicep aku membesar..^^

Alhamdulillah..


bersama DANUR a.k.a abang besar

Test pon dah habis, boleh marathon NORA ELENA sampai habis!dah episode 11 skang ni..


P/S-,rakan2 sekalian dimohon utk : Buka kmputer/laptop anda pada Local Disk (C) :\ Program Files \ Microsoft Office \ MEDIA \ CAGCAT10 , cari gmbr b,nama J0285926.Anda akan temukan gmbr Lambang/bendera zionis Israel lengkap (persis dgn wrna aslinya) dgn lilin (sarana ibadah mereka).Sebaiknya korang delete! Gmbr t,sebut ada di seluruh dunia. SEBARKAN SEMAMPUNYA!

10 ulasan:

::blog anak jawer:: berkata...

tak pernah dengar term2 penyakit tu... pelik bebebor bunyi nye...he3..

-Yok mampir diluk = biar muslim..bukan islamic......

nawal addina berkata...

err ? sakit apakah itu ?

Amna.Qadeeja berkata...

sakit ape 2 padle? xpenah dgr pn huuu

rajin bebenor tengor nora elena keh3

bunga berkata...

pe tu..hahaha..

zazaw berkata...

penyakit apakakahhh????

YOUsoF berkata...

Macam pelik je nema penyakit yang susah nak disebut tu Padle?..

Biasa ramai budak sekolah menengah rain part time bahagaian F&B tu kan bro?

Nadia Mashuri berkata...

sakit ape tu?

Onitsuka_hana berkata...

penyakit apa 2??

aleen aiden berkata...

hahah.sila marathon cerita 2 dgn jayanya ok. :P

A retarded kitty berkata...

kena look up kat google kouta...berbelit jari den taip