11 Jun 2011

SANDARKAN PADA KENANGAN VERSI BOLA


Gambar dari google



Stadium bukit jalil…

Dah lama aku tak ke sana..

Lama aku tak makan kuaci sambil tangan sebelah pegang horn macam vuvuzela tu..

Lama aku tak beratur panjang beli tiket kat sana..

Lama aku tak menjerit bagai nak gila sampai hilang suara aku untuk 2,3 hari..

Lama aku tak mencarut ke arah pengadil sambil menjerit, PENGADIL BODOH!

Lama aku tak pakai jersi SELANGOR ke sana..







Dem..

Kalaulah SELANGOR yang masuk final malam ni,

Confirm sekarang ni aku dah dalam van, bersesak-sesak ngan kgkawan 1 kampung ke stadium..

Confirm sekarang ni tangan aku tengah pegang bendera merah kuning..

Confirm abang aku tengah hisap rokok di seat hadapan van..

Confirm sepupu aku tengah melalak lagu gergasi merah,nyanyian KRU..

Aku sangat merindui suasana FINAL..

Piala FA dah terlepas..

Insya allah, piala Malaysia SELANGOR yang punya!!!


abang aku yang name Dpek..Ya,kami adik beradik!



p/s-malam ni nak sokong Terengganu!

p/s/s-harap-harap matyo score lagi malam ni..^_^

17 ulasan:

Amy A. berkata...

lain gila abg kaw! kah3..

Amna.Qadeeja berkata...

sokong trgganu oke, yeay ! :D

Nadia Mashuri berkata...

aku tengok jer tanpa sokong mana-mana..
hehee..

nawal addina berkata...

huh ? fanatik habes !!

kay_are berkata...

terengganu dah menang kan? ape pun.. satu soalan yang bermain di fikiran.. ni lagu ke??

Imran nyambek berkata...

sape ek menang?

bunga berkata...

amboii...semangat bola gak ni..

zazaw berkata...

aahahah
kesian kelantan

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

hmm..kan bagus final ari tu...team selangor yg main.. :(

xpe..xpe...next time.. insyaallah..giliran selangor plak

Bazilah berkata...

hakhak, sian daudsu

Cik Miera berkata...

aku pun tunggu selangor masuk final.. huhu..

Cik Miera berkata...

aku pun tunggu selangor masuk final.. huhu..

Miss b berkata...

elok elok aku tgk. pastu mengantok. igt kelantan menang. pastu aku tido.

esok tu aku bgn tgk paper. tganu menang. what thee????

aku tanye bapak aku. bapak aku cakap bape saat yg terakhir tganu gol.
demm! rugi x tgk!

padle berkata...

amy a-aku kacak lagi kan..hehe

AQ_disebabkan selangor xdpt masuk final,so tpakse ar sokong tganu..hehe

padle berkata...

nadia mahsuri-kalo selangor masuk final,support selangor tau!

nawal addina-aku die hard fan red giant kot..hehe

kay_are-yup2..tganu mng 2-1..bile mase lak aku buat lirik lagu ni bro....ni nukilan dari hati kot..hehe

padle berkata...

imran nyambek-opkos la tganu weh..2-1..^_^

bunga-sokong selangor tau!

zazaw-xde rezeki dorg nak menang...nak buat camne kan...

C.M.A-tu la..xpe2..taon dpan kite msti menang piala tu!

padle berkata...

bazilah-daudsu xsalah ar...die terpakse buat decision tu...

cik miera-kalo slgr msuk final,kite g stadiom reramai!

miss b-la...sape soh ko tdo awal sgt..rugi la ko xdpt tgk smpai abes..dramatik weh..man u vs barca pon tak sedramatik tu...