07 Jun 2011

Wordless Wednesday #WW





Maksud Wordless Wednesday :


Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)

17 ulasan:

akiN aMar berkata...

hahahaa xsabar nak kahwin lettewww~ kunun2 sebelah bodygurd ke hape...(tgn kat bahu mata ke atas~) ;p

Zinnirah Humaira berkata...

wanna getting married is it?? heeee ^^

fRaMe+LenSeS berkata...

wahhh.. comei2.. hihi..

k a k L a m p berkata...

baru la aku tau nape sume post wordless wed.. contest upenye yerk

SYAFIQAHSALEH berkata...

1st time join WW nie..happy blogging :)

Amna.Qadeeja berkata...

err motif??

Amy A. berkata...

wah3...zaman sekarang bawak brg hantaran pon dipayungkn ye...

Ain Zulaikha berkata...

bawah bumbung pun nak pakai payung, orang depannya pun pelik.. haahhaha main cakap je..

kay_are berkata...

so maksudnye, ko nak bagi kek tu kat aku r kan bro?? cepat2.. lol!

bunga berkata...

hahaha..ni kena kaji gambar ni..haaa

YOUsoF berkata...

Hamboi².. pemegang payung dah posing mengalahkan pembawa kek.. ;D


Ko balas kek aku ke ni Padle? mekaseh la eh hahha

aniswany berkata...

spechless *wordless kan =D

nawal addina berkata...

class dowh ! ;)

cik azeya berkata...

lah. dah kawen ke?

♥e'in♥ berkata...

poyo je kn.. hahaha..

Miss Ran berkata...

muke terpkse angkat hantaran

tguu mse sediri ke

penyejuk hati berkata...

payung tu utk kek ke utk pngantin? cian pengantin kat blakang tu..:P