04 Jun 2011

UNTUNG LAH SEMUA KENAL KAU..


Seronok kan..

Ke mana kita pergi, ada saja yang menegur..


Pergi zoo, makcik cleaner zoo kenal kita..

Pergi tengok wayang, abang jual popcorn kenal kita..

Pergi klinik, akak tukang bagi MC kenal kita..

Pergi Topman, cashier kenal kita..

Pergi bayar saman, polis yang bertugas kenal kita..

Pergi BUKIT CERAKAH, akak yang sewa basikal kenal kita..



Oh,indahnya dunia…

Next time kalau nak pergi ke bukit cerakah,pergilah pada hujung minggu dan kalau jumpe akak yang sewa basikal, beritahu dia,

“akak,saya ni kawan AZRA AIN.”

Pasti anda akan dapat berbasikal tanpa beratur panjang di hari minggu. Ini kisah benar. Saya telah mengalaminya semalam. Berbasikal selama hampir 2 jam secara percuma hanya dengan menggunakan cara di atas, Cuma saya membawa tuan punya badan yakni cik AZRA AIN sekali lah..hehe.

Lupa pulak. Nama akak tu, kak tipah.time kasih ye akak!

Apa pun, seronok berbasikal dan bantai ½ ayam di Kenny Rogers bersama AZRA AIN, EKA, dan LU. Dan perut aku kembali membulat seperti dulu..



Eka dan Azra



gua dan LU

Ini kawan baik AZRA SIGNBOARD


inilah hasilnya selepas penat berbasikal




p/s-lepas ni nak main LASER TAG pulak kat i-city! Sape tak tau laser tag tu menatang apa,boleh refer di sini.

18 ulasan:

Bazilah berkata...

aik cam kenal je azra ain ni..haha tipu je.

kotak bulat berkata...

xphm.. azr ain tu spe smpai dpt free plak??? xphm entri ni.. ehehhe.

k a k L a m p berkata...

sape azra ain.. aku pon naik teruja nak tauuuuu

Nadia Mashuri berkata...

huhuuu.. best nya..
=)

Scya Lollita berkata...

errr, kalau ckp anda kwn "cik scya" agak2 org knal x ? aha

Ain Zulaikha berkata...

lepas ni nak gi naik basikal kena sebut azra ain.. hehe bukan ain zulaikha..

jadi femes mmg best, tapi tak best lah ramai orang kenal nanti nak layan kang ada pulak kata sombong huhu

Amna.Qadeeja berkata...

hehe wiwit

oh cm 2 plak, pasni kena sebut nme azra ainla eh,untunglah dyer femes hahah ;D

Amna.Qadeeja berkata...

hehe wiwit

oh cm 2 plak, pasni kena sebut nme azra ainla eh,untunglah dyer femes hahah ;D

♥ adibah mazlan ♥ berkata...

sape azra ain?

Cik Miera berkata...

haha.. huntung la ko..

bunga berkata...

azra ain..cam pernah nampak..:)

Miss b berkata...

i city ade eh laser tag? aku igt kt mid je ada.

x silap kt mid tu org ckp 2 sesi dlm rm40 sorg.

♥e'in♥ berkata...

amek kesempatan laatu.. haha..

aniswany berkata...

tima kaseh la,lepas ni nk try sebut azra ain.dpat free kan....hikhik

zazaw berkata...

wahh kau. indah nya dunia ek

Mohd Nor Quiyyum berkata...

indahnya dunia kalau gua ade peminat awek2 cm kt atas ni leh4

akiN aMar berkata...

warghhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!bestnya men beskal(basikal)....hehee
haritu pergi gak,tapi hjan lepas gilak.last2 tak jadi masuk...frust!sgt jelez niE!!!;p hee

kay_are berkata...

umah gua bape batu je dari bukit cerakah tu.. lain kali cakap je name gua.. confirm dapat maki free lak bro.. ahakz!