15 Jun 2011

Wordless Wednesday #WW 3

lokasi-kelas islamic studies,pukul 3.30petang




Meaning of Wordless Wednesday :
On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.



20 ulasan:

myhatiku berkata...

aha..macam2 daa

The Sharkox berkata...

rumus2 apakah semua ini?

The Sharkox berkata...

rumus2 apakah semua ini?

Amna.Qadeeja berkata...

cantek tulisan keh3 ;D

anamizu berkata...

aaaaaaa pening-pening 6_6 ngehh~

Anati Soki berkata...

maksudnya... kelas anda terdiri drp classmate yang banyak perangai, dan banyak akal. muahahhha

Gieyana berkata...

nie sure during this class tgh mengalami keboringan yg drastik..:)

akubiomed berkata...

Keboringan tahap ke berapa ni bro?

padle berkata...

myhatiku-bese ar..macam-macam ada!

sharkox-ni bukan rumus ar..ni nukilan ikhlas dari aku taim klas tadi..keh3

padle berkata...

AQ-hehe..tengok tangan ar..tangan seni kot..

anamizu-hehe..xpayah nak pening2..chill sudeyh..

anati soki-xde ar..maksudnye,aku xdpt nak fokus di dalam kelas..keh2

padle berkata...

kak gie-tepat sekali!!memg sangat2 boring kot..

akubiomed-tahap cipan,mcm dalam majalah ujang..memg bosan gile weh...

nawal addina berkata...

apakah ini ?

A retarded kitty berkata...

den pun tak tahu nak komen apa
wordless

Illiana Hidayah berkata...

ahahha...aku pon pnh wat camni...siap ade yg kuar puisi sajak bagai...ahahha....

Ain Zulaikha berkata...

hahaha bosan ke apa ni?

♥e'in♥ berkata...

skrg dh men wordless je ko ek..

Fyqa berkata...

muahahaha bagus2 ;)

akiN aMar berkata...

gua bru pernah join sekali je WW ni...apa2 pun gua tahu lu mmg kuat kentut..hehe;p

Miss b berkata...

aku x penah wat lg WW ni.

haks

kay_are berkata...

apekah? yang ni aku pun taktau meaning die.. yang aku tau.. aku tak ske static!!