01 Januari 2011

HADIAH TAHUN BARU!



salam 2011!

entri pertama aku untuk tahun baru ni..

tahun baru,kena la ceria kan..

so,mulakan entri tahun baru ini dengan kegembiraan..

tapi pelajaran jangan diabaikan..Pegi mampus sama kuiz & test!

berbalik pada tajuk entri aku ni,

aku dapat hadiah dari incik EQBALZACK!!!

tapi saguhati je ar..

xkisah la, aku sapu je...

tapi kalau x kerana dak gemok A.K.A Quiyyum yang tag aku,aku xkan dapat hadiah ni..

thanx rummie!nnt kalau adiah tu sampai,kite kongsi same2!(sounds so gay..:P)

nampak x?aku no 3..:)


ade 1 lagi cite best..

malam tahun baru tu,aku lepak kat TESCO (tesco?bapak hampeh gile ko padle!)

disebabkan kat banting ni cume kat situ je yang ade sambutan tahun baru,so sepupu aku pon ajak la aku g sambut kat sane..

xde apape yang best pon...semuanya benda yang sama..

-MOTOR BESAR
-BAND INDIE YANG BARU NAK NAIK,SUARE CAM ITIK
-DALAM PAPER BGTAU ADE NASH,MAN KIDAL,TAPI MALAM TU CUMA ADA DAUS AF8 JE..


dress up macam nak sambut kat genting je..padahal kat TESCO je pon...budak2 zaman sekarang..

cukup la untuk malam tahun baru..

berita gembira!

LU da ade kat shah alam kan..

senang2 nanti KIDNAP la gua..

uniten ngan s.alam bukan jauh pon..

gua tunggu LU!!

p/s-azam tahun baru?ntah la..korang?





20 ulasan:

mat dan mina berkata...

owh banting......

padle berkata...

hehe..ada apa dengan banting?mesti la ade PATMANATHAN!!

(betul ke ejaan tu..)

Mohd Nor Quiyyum berkata...

towel tu kte wt hiasan kt dinding je del.. haha

ak mlm thn baru jd mat rempit.. punya terukkkkkkkk

Illiana Hidayah berkata...

dude : tahniah!
aku punya azam tahun baru cam xnampak rupa + batang hidung jek...cane ek? hahahha

ieqa berkata...

takde azam tahun baru ni.
azam tahun-tahun lepas pun hilang tah ke mane. haha
selamat tahun baru 2011 :)

padle berkata...

pak,ko merempit pakai lagenda aku ke?
teruk betoi...

padle berkata...

illiana hidayah-thnx wei..same la kite..azam aku yg dulu2 pon aku da xingt kot..

padle berkata...

ieqa-hehe..xpe la..taon ni xyah la nk buat azam baru...

Myra Arshad (: berkata...

haha. budak2 zaman sekrang ni pelik pelik laaah =.='

padle berkata...

myra arshad-tau xpe..kalau dulu ade emo,punk..skang ni ade JUSTIN BIEBER...

♥e'in♥ berkata...

wah.. tahniah2 menang.. =)

padle berkata...

e'in-trimas2..saguhati je pon..tp jadi la kan...

Cik Moon berkata...

ok laa tu kuar laa jugak jln2 mlm thn baru..cikmoon sempoi jerk.. duk umah.. tdo..zz..zz.. lagi best.. hehe

padle berkata...

yeke cik moon..duk uma lagi syok senanye...dapat makan2 dpan tv..byk cite best lak tu...

Yana berkata...

dh dpt ke hadiahnya? hehe

F.a.S.h.E.e.H.a berkata...

Hehehe.. Gua kat shah alam. Bila agak-agak lu nak kidnap gua?

padle berkata...

yana-blom lg ar..xtau la bile nak dapat...:)

padle berkata...

fasheeha-lu kat s.alam ke?gua kat kajang ar..lu je la datang sini kidnap gua..

cikCEPET berkata...

ahahaaa~
budak2 zmn skarang..


:))

padle berkata...

cikCEPET-bese ar..skang ni kan zaman justin bieber...hehe