11 Januari 2011

"GiveAway EdY : Awak Busuk!"




AKU BUSUK?
KAU BUSUK?
DIA BUSUK?
SIAPA YANG BUSUK?

lantak la..

ade 1 GA yang aku baru dapat..

tapi kenapa busuk?

itu yang kita tak tau..



thnx 2 quiyyum yg asek tag aku..amat2 hargainya!


syarat2 Sah mandi wajib giveaway ni simple je..klik sini!

nak tag seorang lelaki & seorang wanita ye...


lelaki-mr EB



Kalau sempat,korg buat la ye..:)

dateline 11.59 mlm INI!


18 ulasan:

E.d.Y berkata...

Thanks sudi join giveaway ni..semoga ada tuah untuk menang miniature tu...good luck..:)

aqish basir berkata...

saya wangi harap maklum hehe

padle berkata...

edy-hrp2 la..amin..:)

padle berkata...

aqish basir-betoi ka..kenapa saye bau hangit semacam je ni..hehe

Amna.Qadeeja berkata...

eeeiii,asl tag lmbt sgt?mane sempat nk bt grrr!!
btw,sy wangi oke huh! ;D

padle berkata...

AQ-sori2..ni pon br je kne tag kot..ade mase lg ni..cepat2!

Namaku Asumira berkata...

haaaa ni lagi busuk ni hahaha

EB berkata...

Alamak.. Da mati ka?
X blh lg ke?
Sorry beb aku baru balik ni..
Aku men futsal td.. Arrrgghhh

amirah berkata...

nmpk sgt die pon nk jgk perfume tuh.hak2

aleen aiden berkata...

hahah!saye wangi! :P

padle berkata...

asumira-aku 'terpakse'join GA ni,sbb amorito body shop aku da nak abes..hehe

padle berkata...

EB-yeke..xpe2..next GA nnt aku tag ko lg k!

padle berkata...

amirah-msti ar..amorito aku da nak abes ni...

padle berkata...

aleen-saya pon wangi juga!!sbb tu saya join GA ni sbb perfume saya dah nak abes..:P

cikCEPET berkata...

ahahaaa~
gudlux...!!
ngat kn pe laa td

padle berkata...

hehe..thnx,btw,cik cepet!

EB berkata...

Thanks Bro.. Ko mmg baik..

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ berkata...

eeeeee~~
bucuk la u ni..
sebab u join GA bucuk..hikhik :D