23 Januari 2011

"Gieyana Giveaway ~ I'm Look Younger!"




GA from KAK GIE!!

umum mengetahui bahawa aku memg sukeeee sgt kat budak2..

pastu anak KAK GIE yang bername NUREEN NAJWA ni plak amat la cumil,secumil MIA SARA AMANI dan BUDAK KECIK NI...

jadi dengan rasa berbesar hatinya aku join GA dari KAK GIE..

kebetulan,AMORITO aku dah lama habis..

KAK GIE lak boleh offer nak bagi perfume Body Shop..

memang aku xfikir panjang la nak join..

dlm GA ni,kak gie xde la pulak soh aku tag sape2..jadi,
sesape yang nak join GA ni,anda hanya perlu klik pada gamba di atas..

mudah bukan?tapi jangan ambil mudah!

1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "Gieyana Giveaway ~ I'm Look Younger!"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
2. Jadi follower blog ini...
3. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni yer...
4. Terbuka buat semua blogger yg mempunyai alamat di Malaysia yer..:)

untuk LU,kalo gua dapat GA dari KAK GIE ni,xyah la gua beli ARMANI CODE eyh...^_^


p/s-akhirnya,aku dapat jugak tgk KHURAFAT malam td..
filem seram melayu yang paling best aku pernah tengok!
rugi woo sape xtgk lagi!!!



22 ulasan:

Gieyana berkata...

wah..suka2! Puji lebey2 lak: )..thks sudi joint ga yg x seberapa akak nie yer..

padle berkata...

alamak,kantoi suda saye join GA kak gie..hehe..

tp ade mslh sket ar kak gie....

aleen aiden berkata...

wah!dpt perfume bodyshop..boleh tahan menggoda jugak ga nih.huhuh
gudlak!

y u y u Z u l a i k h a berkata...

HEHEHEH... YUYU JOINNN ^^ THANKS PADLE ^^

nelly berkata...

gud luck !

si para para berkata...

macam best je dapat perfium..boleh join jgak ni..

Nadia Mashuri berkata...

mcm nk join juga je..

padle berkata...

aleen-join2 weh..bia wangi sket nnt..hehe

padle berkata...

yuyu-xde hal la..join jgn xjoin!

padle berkata...

nelly-thnx!xjoin gak ke?

padle berkata...

para-para-jom2 kite ramai2 join!

padle berkata...

nadia mahsuri-jom2..kalo mnang bole kongsi2 adia..hehe

✿ CikCimi berkata...

gdluck ! :)

padle berkata...

thnx!cimi xnk join gak ke?

zazaw berkata...

nanti kau kahwen
anak kau aku harap comel cm anak akak tu
:)

padle berkata...

zazaw-iA..harap lagi comel ar..hehe

-[miracle]- berkata...

yeahh !
all the best ! :D

Heidi Shafiq berkata...

good luck beb.. :)

padle berkata...

-miracle-xnk join gak ke...

padle berkata...

heidi-thnx!ko xnk join gak ke?

ANATI SOKI berkata...

goodluck bro

padle berkata...

anati soki-thnx yaw!!