31 Januari 2011

aku ketemu CINTA yang baru!



alhamdulillah...

misi aku berakhir..

aku berjaya menemukan cinta aku yang terbaru...

tapi aku tak tahu berapa lama cinta aku ini boleh bertahan..

bak kata QUIYYUM..

LOVE IS ALL ABOUT TRUST..

memang betul..

aku yakin,cinta aku ini akan kekal lama,insyaallah..

doa-doa la kebahagiaan kami..

aku xnak CINTA baru aku berdarah seperti mana CINTA aku yang dulu..

buat LU, GUA da xbole nak spend time ngan LU selalu..
LU kene la terima hakikat yang GUA dah ketemu CINTA baru..












aku nak bagi nama ape eyh tok CINTA baru aku ni?


p/s-thnx BABY a.k.a NALIA sbb tman aku!

38 ulasan:

cikAida berkata...

tahniah sebab dapat awek baru..
hahaha.

aq jugak la yg menjanda nih..

Nadia Mashuri berkata...

huhuu..
cun aweks..

NurLailatul berkata...

woi..woi..laptop baru tu!

hidayah berkata...

lu pun terima kn la hakikat yg gua dh jumpe cinta br jgk. dh ade mak sedia kt uma ;p

p/s: tahniah utk cinta baru..lol!

Amna.Qadeeja berkata...

hahaha nk berkenalan ngan cinta bwu leh?ahahaha ;D

Gieyana berkata...

arghhh x aci! Curang! Nureen mcm mn? Hihihi

wahhh aweks br nie mmg cung lah!

AesyaZealous berkata...

wahaha..tahniah.. nak ngorat cinta baru boleh tak?? hahahah

FATIN SYAFIQA berkata...

Ceit, igt apa la cinta baru tu. Haha

KUREKURE COMEL berkata...

senyum smpai tdo la nmpaknye...hehehe

auntyaida berkata...

bg nama COMEL. care kan.. ;)

Mohd Nor Quiyyum berkata...

care sial :)

Mantoll berkata...

aku rindu cinta lama mu...

padle berkata...

cikaida-menjanda?g la carik memane dude eyh..hehe

padle berkata...

nadiamahsuri-hehe..ade cadangan x nak bg name ape?

padle berkata...

lailatul-eh,laptop ke tu?ingtkan peti ais..hehe

padle berkata...

hidayah-u did?owh..use ur CINTA to kidnap me,k!

padle berkata...

AQ-xbole!tu cinta hati saye sorg je..hehe

padle berkata...

kak gie-nureen tetap di hati saye la kak..hehe

nureen lagi cun..^_^

padle berkata...

aesya-bole2..tp xtau lagi la jantina die ni...

padle berkata...

fatin syafiqa-hehe..cumil x cinta aku ni?

padle berkata...

kurekure-hehe..mcm ade pengalaman je..

padle berkata...

auntyaida-COMEL?ok gak tu..^_^

padle berkata...

quiyyum-care eyh..maseh2..hehe

padle berkata...

mantoll-cinta lama aku da nazak dow..darah membuak2..takot aku..

hamzah ian berkata...

pergh.. laptp baru..

Illiana Hidayah berkata...

walawehhh...asus?? men game best ni....hahahha....

padle berkata...

hamzah-hehe..cinta baru aku ar..

padle berkata...

alliana hidayah-aku bukan kaki game ar..

Dark Chocolate berkata...

eee dia ni..beria aku bace...hahahha
syok ouhh. dpt laptop baru. hak9...
nak satu ! :D

padle berkata...

dark choc-hehe..lame aku ngidam tau..ko nak gak ke?g la bli sndiri..hehe

Dark Chocolate berkata...

takpe laaa..yg aku pakai sekarang pun belum byr lagi kat akak aku...ade hati nk beli baru pulak...hua3...

Miera berkata...

saspen~!! hahahahaa.. cinta lama mu post kat aku laa!! ak sambut cintanya. ahahha :P

padle berkata...

dark choc-xpe2..da abes baya kat akak ko,ko bli macbook pro lak k!

padle berkata...

miera-cinta lame aku da nazak ar..bdarah2 kot..

cikCEPET berkata...

asus..?

slamat betemu kmbar..
jem.! sjbik sme lorr
heheee

:))

padle berkata...

cikcepet-yeke..hehe..ni je yg paling kene ngan poket aku..nak buat camne kan..

sicomot-comel berkata...

hahaha..
cinta bru kau tu cantik la..

kenal kat mane?
bila nk mkn nasi minyak weyh??
wakakakkaa

padle berkata...

sicomot-aku knal kat midvalley..makan nasik minyak?xdpt la kot,sbb cinta baru aku ni makan letrik je..hee