17 Januari 2011

5 tiket KONSERT JUSTIN BIEBER LIVE IN MALAYSIA untuk yang bertuah!!


Huh?justin bieber?
kenapa dengan justin bieber?
sorry la der,gua tak layan lagu JUSTIN BIEBER la..
saje je bergurau senda..

ade ke sesiapa yang nak tiket konsert mamat ni ke?
kalau nak,sila cari sendiri kerana saya tidak memilikinya,
saya dengar cerita, tiket konsert beliau yang berharga RM400++ telahpun sold out?
WTF???


xkisah la, aku tau ramai yang minat kat die ni..
ade kezen aku siap soh aku buat rambut cam die..mintak maap la bebanyak ye..xdpat la jack..
ni ade gamba yang aku carik kat google..

nak tgk?





courtesy of google & ini..

no offence..aku cuma mahu berkongsi sahaja..

peace to all JB fans..hehe

p/s-nak dgr lagu JB,usha blog ini,tu pon kalo die xtukar lagu lagi ar..


48 ulasan:

aleen aiden berkata...

homaigod..tiket 400 lebey pon da sold out..wush!

padle berkata...

tau xpe..nampak sgt die ni femes kat msia..huh!

Syafiq Rosli berkata...

JB dah botak sudah..:)

Hashira Yusoff berkata...

ol0o~~ kalo tiket k0nsert maher zain I nak la..haha.

terjah!--> kena serang si anon

Myra Arshad (: berkata...

ishk. tak paham apa yg ada kat dia sampai ramai yang menggila. hehehe

padle berkata...

SR-botak?bia betol ni..die da jd budak2 skinhead ke?hehe

padle berkata...

hashira-tiket maher zain pon mahal jugak...

padle berkata...

myra-mungkin sbb rambut die kot...

Myaby berkata...

ok gua x minat budak ni. sbb sore x pecah lagi. x seksi.

kahkahkahkah

Mohd Nor Quiyyum berkata...

aku die hard fan justin bieber
sape kutuk dy go to hell la!
keh4

Nadia Mashuri berkata...

hehe..
singgah bace2..
=)

F.a.S.h.E.e.H.a berkata...

Hehehe. gua minat jugak jb ni. tapi tahap biasa-biasa je. gua tak minat g konsert. Gua dwnload terus je. apa guna teknologi. hahaha

aliza berkata...

x minat dia sangat.hehe

dikdah berkata...

justin bibir...wawawah

padle berkata...

myaby-bese ar tu..die kan budak2 lg..hehe

padle berkata...

quiyyum-tau la alarm ko lagu BABY..hehe

padle berkata...

nadia mahsuri-lenkali singgah la lagi k!

padle berkata...

fasheeha-yg tu,aku setuju sgt2!

padle berkata...

aliza-aku pon xde la minat sgt die,tp aku xtau camne aku bole hapal lagu2 die..hehe

padle berkata...

dikdah-justin bibir?hehe

Gieyana berkata...

owhhh tipah tertipu! igt nak kasi GA ker?hihihi...seyess nmpak sgt keglameran dier kan!

padle berkata...

kak gie-hehe..sori2..tggu la kalo follower da cecah 300 nnt aku buat k..

cik miera berkata...

halamak...JB..xminat.hihi

shasshaDanial berkata...

padil~ kat mana nak beli tiket tu? omaigod!!

She is f.A.z.A berkata...

suker lagu die ft. ngan Eenie Meenie .. best!!

padle berkata...

cik miera-tpko msti hapal lirik lagu BABY kan..

padle berkata...

shassa-xtau la..try search google...

padle berkata...

faza-aku rase lagu sumbody to love best lg..alamak,camne aku ley tau lagu2 die ni..adoi..

FATIN SYAFIQA berkata...

gila sold out!!!!??? uh, kalau aku baik buat shopping! wakaka

aqish basir berkata...

tak suke dia
tak heran kalau tak dpt hehe

♥e'in♥ berkata...

tsk die nie.. huhuhu..

ANATI SOKI berkata...

budak bibir nih? wakaka.. anati soki tak minat. heheheh.. suara cm bapok.. waakakak

padle berkata...

fatin syafiqa-tau xpe..400 bole g mlancong ke BALI kot..hehe

padle berkata...

aqish-ecey..siyes ke ni weh..kalo free pon,xnk ke..

padle berkata...

e'in-tp ko hapal lirik lagu baby kan..hehe

padle berkata...

anati soki-agak ar..ingtkan memule dulu lagu BABY ppuan yg nyanyi..skali jantan rupenye..hehe

nora berkata...

400atus inggit??? baik aku beli handbag kasut dan yg sewaktu dgn nya

psst tapi..klau ko nak blnje aku tgk konsert tu aku orait je lalallala

ema lavender berkata...

xbpe minat la bro huhu !

padle berkata...

nora-hehe..dari aku blnje ko,bek aku blanje mak aku makan..

padle berkata...

ema-yeke..tp ko msti hapal lagu BABY kan..

syafiQakarim berkata...

haha siyes tasuke diaaaaa..!!!!
grrr

ema lavender berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
me, nelly berkata...

demmm ah, penat aku kumpul dwet smpai pat ratus. bleh sold out!!!???
arghhhh! :P

aLya berkata...

tak suke JB punye kes sampai letak pic die yg buruk..hahaha

padle berkata...

sayfiqakarim-ape salah die smpai ko xsuke die ni...

padle berkata...

emalavender-dari layan JB,bek layan bruno mars..hehe

padle berkata...

nelly-owh..baru aku tau niat sebena ko keje kat GSC tu,sbb nk bli tiket JB..hehe

padle berkata...

alya-erk..no offence,ok..^_^
peace!