19 Januari 2011

LELAKI BACA NOVEL?eeeuwww!


gambar di atas tiada kena mengena dengan entri ini



tipikal..

Seman sedang membaca novel di biliknya,lalu datang Sani sambil menghisap rokok.
Sani-ek eley..bace novel?? xmacho langsung la ko ni Man..Novel ni tok orang pompuan je la..
Seman buat-buat tak layan..
sani-aik?senyap nampak..biar betul ko ni Sani..nak jadi mat jiwang la tu bace novel..


salah ke kalau lelaki baca novel?

xsemua novel itu berkisar tentang cinta..

aku sendiri minat baca novel..

in fact,aku kipas-susah-mati novel2 RAMLEE AWANG MURSHID..






aku xfikir kalau baca novel,perwatakan aku akan berubah..

xkan bila lelaki baca novel, tetibe je dorg pakai skirt?

xkan bila lelaki baca novel,tetibe nama kat ic tukar jadi BINTI?

bukan ke membaca tu amalan yang baik..

baca novel,mcm baca blog juga..

itu saja untuk kali ni..

p/s-cik ILLIANA HIDAYAH, aku da abes bace RAYYAN FANTASI..sangat best!

p/s/s-udah2 la..sok ade TEST MATERIAL..study wei!

p/s/s/s-untuk LU,bile nak kasi gua bace L.A. CANDY?

72 ulasan:

Illiana Hidayah berkata...

yeahhhh!!! tahniah2...
kan aku dah bagi jaminan memang SUPERB punya BEST~hohoho...

Hans berkata...

eish
ta salah utk laki yg bace novel .
x tuka jantina . (comfirm)
haha :)

ramlee awang murshid mmg BEST !
LIKE :D

Amna.Qadeeja berkata...

hehe xslah pn laki bce novel..xsume novel tentang cinta an?

btw,sy peminat setia novel huu ;D

aleen aiden berkata...

xsalah la.2 kat kinokuniya 2 ramai je alin tengok llaki bace novel..jgn risau ye.huhuh

-[miracle]- berkata...

haha. ow yeah ! tade hal lah kalo laki bace novel ;)

Dee Zahari berkata...

ohoiii!
peberet gua!
ramlee awang murshid!

sume novel dia gua ade.
kecuali rayyan fantasi :p

ungu karmilla seram giler!!!

iEra NaDiRa berkata...

wohh. nak beli rayyan fantasi, tapi kena tunggu lepas habis PMR.

T____T

nelly berkata...

jarang jumpa lah laki baca novel ...
tapi , tak ada salahnya
boleh gak fhm pasaan popuan .
hehehe

mahirahkamal berkata...

saya rasa kalau lelaki baca novel sgt cool. sebab kebanyakan lelaki geli nak baca novel sbb tkut orang kata jiwang la pe la.

Dhiaqiud berkata...

dhia pun kipas-susah-mati kpd en.Ramlee Awang Murshid..hehe..macho pe lelaki bc novel..my Mr.Qiud pun bc novel.. (^,^)

iKhRam berkata...

novel mcm tu , tak mengapa kalau lelaki nak baca.. cerita byk unsur imaginasi dan menggalkkan pemikiran creative..

membaca hari ni bukan lagi hobi satu2 gender.. teruskan dgn hobi sebgitu.. bukan semua orang mampu menghabiskan sebuah novel, lebih2 lagi seorang lelaki.. jd syabas..

.::ellynawambeck::. berkata...

lelaki nampak cool bila baca novel , cayalah ! :)

aliza berkata...

betul tuu..x salah pun kalau lelaki bace novel. :)

Mohd Nor Quiyyum berkata...

bnyk siak awek komen lu:)

hidayah berkata...

Mohd Nor Quiyyum berkata...
bnyk siak awek komen lu:)

haha!

insyaAllah nnt i blk kb i bw kn novel 2. igt kn i :)

padle berkata...

illiana hidayah-pasni cite SUTERA BIDADARI lak kan..^_^

padle berkata...

hans-aku pon pikir cam ko gak..
xde salah ape pon senanye...

padle berkata...

AQ-novel2 RAM memg best kot..

padle berkata...

aleen-dorg bace novel ke,bace komik?

padle berkata...

miracle-saye pon fikir begitu juge..:)

padle berkata...

dee-cite rayyan fantasi xseram,tp die ade kaitan ngan fantasi la..

padle berkata...

iera nadira-ala..nk bli skang pon bole je..buat bace taim tensen2 stdy..

padle berkata...

nelly-erk..no komen on dat..

padle berkata...

mahirahkamal-cool?yg tu saye xtau la..mungkin kot..tp ramai yg bpendapat sebaliknye...

padle berkata...

dhiaqiud-btol ke?kmslm kat mr qiud eyh..

padle berkata...

akhram-thnx!ko pon bace novel gak ke?

padle berkata...

aleynawambeck-cool?terbaek la!

padle berkata...

aliza-yup2..aku setuju ngan ko 110%..hehe

padle berkata...

quiyyum-eh,hok jate pon ade gak la boh...

padle berkata...

hidayah-dats my wifey...^_^(smiley kbod)

Nadia Mashuri berkata...

merokok tu macho ke sani?

Myaby berkata...

lelaki baca novel??

RARE!!!

pompuan baca novel??

BIASA JEK!

kamarukom berkata...

owh aku minat L.budak syaiton..bape kali nth aku bace smpai koyak buku tuh haha

padle berkata...

nadiamahsuri-erk..sani terkedu..

padle berkata...

myaby-tau xpe..aku salah seorang lelaki yg rare la kan..hehe

padle berkata...

kamarukom-xcely,aku da bace sume tetige buku tu kot..hehe

dikdah berkata...

okey pe laki bace novel..ade je novel x jiwang sgt...enjoy je aku bace.. ^,^

padle berkata...

dikdah-novel2 RAM xde la jiwang mane pon..tu yg aku layan novel2 die..

FATIN SYAFIQA berkata...

euw~ haha

nora berkata...

aku bagi jaminan kat sini

sape2 lelaki yg baca novel CONFIRM jantina korang takan betukar, bila korang bangun tdo esok pagi

Gieyana berkata...

Bagus tue bc novel..bkn skdr dpt ilmu...otak pon dpt bertugas dgn jayanya taw!hihii..:D

NurLailatul berkata...

bagus!bace novel...

padle berkata...

fatin syafiqa-ape yg euw nye...adoi...

padle berkata...

nora-hehe..yg tu aku pon brani jamin...

padle berkata...

kak gie-btul3..sangat2 bstuju!

padle berkata...

nurlailatul-thnx!pasni nk bce novel omputih lak ar..

zazaw berkata...

best ape bace novel
layan doh

padle berkata...

zazaw-tau xpe..kalo da stat bace,rase mcm nk abeskan taim tu gak kan..

misyamissyou berkata...

huhu..tahniah..xramai lelaki yg suka bace novel..ni dah bnti..bersara dr bace novel sbb semua cerita hmpir same je skrg..huhuu

Illiana Hidayah berkata...

yep! sutera bidadari...
aku rasa akan keluar before or on april..
sebab RAM kejar pesta buku kat kL april ni..hohohoh..

✿....rossa alina....✿ berkata...

hehehehe..mmg xsalah laki baca novel..jarang jmpe laki bace novel tau..kagum betul ble tau encik padle baca novel.. :)

Yana berkata...

x salah bace novel. cuba baca HLOVATE ..konpem x tinggal dah lepas ni.

padle berkata...

misyamissyou-tp novel2 RAM lain semuanya...

padle berkata...

illiana hidayah-kalo ko jmpe novel tu kat memane,blikan tok aku tau!

padle berkata...

rossa alina-kagum?hehe..xmo la puji lbih2..segan da ni..

padle berkata...

yana-aku da bace VERSUS..not bad ar..memule bace cam bosan,tp lelame best ar..

nora berkata...

ko tgh baca novel lagi ke pe ni??

padle berkata...

nora-huisy..xde ar..aku duk bace novel MATERIAL..next week ade test ni..hehe

myesigadistwinkle berkata...

tak salah laki baca novel.nampak lebih sweet kot :)

aqish basir berkata...

comel dgr kalo laki bce novel!

Cikbelog berkata...

betul tu aqish.comel je lelaki baca novel.hee cikbelog pon suka novel2 ramlee awang murshid :D

padle berkata...

gadistwinkle-aku ni tgolong dlm kategori sweet la eyh..hehe

padle berkata...

aqish-aku tau,aku memg comel..hehe

padle berkata...

cikbelog-novel2 RAM memg terbaek kot..cite die xjiwang la...

cikCEPET berkata...

emmm betul tuh...
akuh yg gegeurl neh pun ta mnt novel...
tp ta slh boyz yg mnt bce novel..


:))

cikCEPET berkata...

emmm betul tuh...
akuh yg gegeurl neh pun ta mnt novel...
tp ta slh boyz yg mnt bce novel..


:))

padle berkata...

cikcepet-bia btol ni?ppuan ngan novel bukan xbole dpisahkan ke..hehe

aLya berkata...

novel2 ramlee awang murshid memang mantap ar :)

y-A-n-A berkata...

abg saya suke bca novel!! komik pun dia gedeh.. dia kata bosan.. bgos jugak kan.. dr merayau tak tentu arah baik dok rumah, baca buku, asah bahasa yang tak berapa betul.. :))

padle berkata...

y-a-n-a-bgus3..kmslm kt abg ko tau...

bukudiarysofea berkata...

yea; memang ta salah.

padle berkata...

sofea-yup2...xsalah pon kan...