08 Januari 2011

BOLEH X ANDA BAYANGKAN?



PERNAH BAYANGKAN TAK?

dalam satu match bola ni,opponent anda hanya perlu seri untuk mara,sedangkan team anda perlu menang..
anda dah leading 2-1,
tiba-tiba,
anda boleh pulak menjaringkan GOL SENDIRI,di hadapan AWEK anda pulak tu yang baru je sampai dari shah alam semata-mata mahu menyaksikan kekasihnya bermain bola sepak..



BOLEH BAYANGKAN TAK?

dalam tekanan yang anda hadapi,dengan ejekan,cemuhan,cacian,sindiran,jelingan disebabkan kebangangan kesilapan anda,

tiba-tiba,
anda di "tackle" oleh pasukan lawan di kotak penalti,
pasukan anda memperoleh sepakan penalti,
dan GOL!
dan team anda MENANG!
saya ulang,
MENANG!

pernah x anda bayangkan?

mesti x pernah kan...

SAYA PERNAH!!!!!!



ok,fine,gamba aku xnmpak...


p/s-besok pagi 2nd round match lwn celtic..
tolong jgn tanye aku team aku menang ke x sok..


P/S-thnx kat LU sebab sanggup datang tengok gua..gua caya sayang sama lu!



35 ulasan:

zazaw berkata...

semoga team kauuu menang esok derrrrrr

nurafiqah zamia berkata...

gogo chayokk ! :D

aliza berkata...

hahaha..moga berjaya ar.

hidayah berkata...

anything for you hon :)

Myra Arshad (: berkata...

pergghh. steady ahh. esok aku plak nak pegi :D

Myra Arshad (: berkata...

pergghh. steady ahh. esok aku plak nak pegi :D

iniialahaku berkata...

ok la 2,boh gak gol..yg boh gol sndri aku leh bygkan,yg bab kna tckle...spa brani tckle aku???nk mmpos kot dia 2.aku kjar blik..siap ar klu aku dpat..hahahaha

Shiema berkata...

hahaha ! siut je... pape pun good luck okay ! :)

Shag berkata...

Pergh~ Mesti rasa rasa nak...Argh. Susah nak cakap apa rasa sbb tak pernah rasa :P

Good Luck utk match esok, bro!

Entri Terbaru Shag : AJL 25 : Dah pilih baju ke nak pergi?

padle berkata...

zazaw-aminnnn.....

padle berkata...

fifie-thnx!

padle berkata...

aliza-hrp2 menang ar...

padle berkata...

hidayah-kalau team i msuk quarterfinal,u kne dtg tau..

padle berkata...

myra-jom2 dtg uniten sok,pkol 8stgh..

padle berkata...

iniialahaku-hehe..aku x segagah ko..

padle berkata...

shiema-thnx!

padle berkata...

shag-rase ape la tu agaknye ye..thnx,btw!

amirah berkata...

nak tau menang ke x??try lambung syiling...lau bunga gerenti team ko menang

Yana berkata...

harap harap menang la ye :)

syai.nia.sharif berkata...

team esok menang takk? ehehe sajo nak tanya gakk AHAHA :P goodluckk :)

Amna.Qadeeja berkata...

haha gud luck oke.. jgn bg awek malu bro hak3 ;D

aqish basir berkata...

all the bst!

Cik Su Life Cycle berkata...

majulah sukan untuk negara

Dhofwatul'Aisy berkata...

wah..good luck

Cikbelog berkata...

menang tak??

F.a.S.h.E.e.H.a berkata...

alamak gua telambat baca entri lu ni. So menang takk? gua tak kira nak tnya gak

padle berkata...

kawan2 blog sekalian...
dengan ini dimaklumkan..


TEAM AKU TEWAS 4-2...
:(

etykus berkata...

padle ke y jaring kat gol sndri? mmg bes lah! haha. tahniah!

Illiana Hidayah berkata...

all the best dude~

Encik Blogger berkata...

hehehe.. cm penah dulu aku laluinye.. skng xde dah.. hehehe

EB berkata...

Assalamualaikum..
Aku pernah mgalami benda sperti ini...
Ya team aku leading.. aku passing member sOrg ni..
Kendian aku x sngka jg yg dia back pass dgn keeper.. lg 1 keeper nak g tmpt dia nak sepak bola tu...
Rasanya ko da tahu apa terjadi..
Ya kmi seri then penalti..
Aku ckp dgn kwn aku..
Biar aku ambik penalti ni..
Dia ckp xpa.. X goal der..
Aku x dpt tendang n kmi klh...
Sob sob sob aku sedih.. Sbb aku yg skor 1st gol..
Huuu...

nora berkata...

tak
aku tak leh bayang kan

padle berkata...

EB-xpe2..sume tu pengalaman kot..

padle berkata...

nora-ko kne maen bola dl,baru ko boleh bayangkan..

Dee Zahari berkata...

futsal is the best..

gua penah main lawan kakak2 tapi last2 bpeluh pn tak kena kuar padang..


*komen ntah pape* hee :p