06 Februari 2011

apabila sahabat lama bertemu...



gambar hiasan


salam..

aku dah lama xhang out ngan kawan2 sekolah aku..

maklum la..masing2 dah ada haluan sendiri..

macam aku ni,paam2 je la..

malas nak cerita..korang stalk je la page FB aku tu..



xsangka mereka mengikuti blog aku yang hambar ni..

abes aku kene kutuk bagai nak gila...

ni antara quote2 mereka..

"ORANG TU LEPAS NI KELUAR NAIK NEO,DAH XNAIK MOTOR LAGI"

"KITORG NI MANE ADE DSLR NIKON MACAM KO,PADLE.."

"KITORG MANE PERNAH MAKAN KAT FULLHOUSE MACAM KO,PADLE.."

sangat2 dem..

mereka stalk aku,macam la aku ni hot bak ARIEL PETERPORN PETERPAN..

ni je la gambar2 yang sempat diambil..maaf kualiti tak berapa nak best..pakai camera fon je.. gambar2 ni pon aku curik kat FB c nadz..






terima kasih sebab korang berjaya pow duit aku kat mcd..tapi xpe la..bukan selalu nak jumpe korang pon kan...






p/s-sesape nak anta harith a.k.a snake fly jumaat ni, aku nak ikot wei!!

35 ulasan:

NHAF berkata...

Comel gila gambar baby kat atas! Anak siapa weyhh?

padle berkata...

NHAF-tu anak jiran aku..mak aku amek upah jage die..name die aiman..

Amna.Qadeeja berkata...

beshnyer dpt jmpe member2 lme heheh..

btw,header bru cun ! :)

padle berkata...

AQ-cun ke?maseh2..xde duit la nak upah org buatkan header...

Nadia Mashuri berkata...

hahaa..
nk mtk blnje mcd juga laa..

EJA berkata...

lawala header..nak double cheese burger 1 boleh ?

padle berkata...

nadia mahsuri-erk..buley2..xde hal pnye..

padle berkata...

eja-lawa ke?maseh2..prosperity double xnk ke?hee

Bazilah berkata...

kite? bile pule nak jumpe..haha

padle berkata...

bazilah-huh?mau jumpe ke?meh2 dtg kajang meh!

Biela Sapine berkata...

Apa salahnya kawan kawan nak tau perkembangan semasa kawan nya sendiri kan. Hee

padle berkata...

biela sapine-memg xsalah pon..saje je nak provoke dorg..

Imran nyambek berkata...

cun woo member2 lu.huhu

padle berkata...

imran-cun ke?bole la...tp memasing da bpunye ar...

Myaby berkata...

peh makan fullhouse.

ahhaakahakahak

padle berkata...

myaby-xbest pon mkn kat situ..mkn mcd lagi syok..bole on9..hee

:: Zanna :: berkata...

klau dh jumpe dgn membe lama mesti byk story mory kan..huhu~~


n3 baru : senyum-senyum kambing ^.^

padle berkata...

zanna-tau xpe2..maklum la..last time jumpe mase raye...

Mohd Nor Quiyyum berkata...

comey demo:)
mai knl ak 1

Imran nyambek berkata...

dah berpunyer eh.aarrgh melepas.

padle berkata...

quiyyum-bule2..nak yg mane 1?

padle berkata...

imran-rilek la bro..banyak lagi gadis2 kat msia ni..hee

echah mashuri berkata...

haip..xbek jelir2.hehe

zazaw berkata...

lepas ni aku pun mcm nak pow kau doe
untung untung dapat berkat kau belanje aku mcchicken one set
:)

Amirrah Zawani berkata...

ok lah dorang ikuti blog u..
at least bertambah juga traffic :)

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ berkata...

bila nk jumpa i pulak? hikhik :P
just kidding

padle berkata...

echah-hehe..aku jarang buat gamba jelir lidah...

padle berkata...

zazaw-amboih..kalo stakat chocotop tu bole la lagi weh...

padle berkata...

amirrah-btol gak tu kan..nnt aku bubuh traffic light ar..hehe

padle berkata...

gadismerahjambu-bole saje nak jumpe..datang uniten dl k!

♥e'in♥ berkata...

rilex laa.. sib bek dowg pau ko kat mcd.. lau aq, pau ko kat secret recipe.. hahahaha..

padle berkata...

e'in-hamboi..mcd pon bole koyak poket aku kot...

Myra Arshad (: berkata...

hehe. jumpa membe lama memang best. havoc :)) nak nak, kawan satu sekolah. weee~

padle berkata...

myra arshad-ni sesume kgkawan aku taim skola dl..dulu2 comot je memasing..skang ni da pndai make up kot..

Raji berkata berkata...

pergh best nyer ad peminat msuk blog
huahua