17 Mei 2011

menang contest,the mines,TUTTI FRUTTI!



alhamdulillah, hasil karangan aku telah berjaya memenangi pertandingan "BLOG PALING SIMPLE TAPI BEBAS". hadiah berupa topup itu sangat melegakan hati ini..sape nak kasi free topup celcom 40hengget n maxis 10 hengget berrrrooo??

usha SINI kalo nak bace cerita aku.


nampak x?kalo xnmpak,sila klik gambar..

tghri td LU kol,cakap die odw g bangi,nak kidnap aku...jalan2 kat the mines,tgk PRIEST (malas nak komen..aku nk tgk KONGSI senanye,tp da sold out)

tapi yang paling syiok,g TUTTI FRUTTI!!!!!

layan ouh...naseb bek la LU yang payong...



eh,kedai ni dah bukak tau..gamba ni aku amek dari FB..

itu sahaja untuk hari ini..

selamat hari wesak!

p/s-sabtu ni nak tgk wayang kat JJ bukit tinggi..ade sesape nak folo?


18 ulasan:

Nadia Mashuri berkata...

woh.. tahniah..
selalu jugak dah lalu depan tutti dekat bangi ni.. cume belum sempat nak g jer..

padle berkata...

maseh2...

nex time kalo ko nak g makn kat situ,kasi roger2 la eyh...^_^

CikSyazwaniAziz berkata...

td aku kt mines gak, beli kasut.. ko nampak aku tak? haha..

sha berkata...

Tahniah2..

awk duk klang ek? Area mna?

Arpiiz berkata...

haha, tadi kita pun nak tengok cerita kongsi tu, tapi tak jadi pulak..huhu

yaSMin berkata...

tahniaaahhh sebab menang!!haha.tutti frutti.bile la aku nak try.tak try2 lg.lol

Cik Miera berkata...

weyh..aku nk follo tgk wyg.. dh dekat dh umh ni.. jom la.. ko blnja.. ok? hihi

me, nelly berkata...

collect gua kat shah alam dulu sabtu nih ! :P

bunga berkata...

taniah..::)

r3d lollip0p ♥ berkata...

tutti frutti.. my fav

Ain Zulaikha berkata...

tahniah sebab menang kontest ni k :)

Aizat Azizan berkata...

aku nak follow jgak ! :p

Amna.Qadeeja berkata...

tahniah ye inchik !
esok nk tngok wayang heee citer kongsi :D

アヌム ちゃん berkata...

Salam.
Datang visit sini..dan baca entri :) nice blog~
Sudi2 la visit me @ frommetoyou eh..arigatou..(^____^)

Mohd Nor Quiyyum berkata...

ble nk payung ak topup skit nih?

hidayah berkata...

free top up? can bergayut with me le :P

Bazilah berkata...

seksyen 8 depan rumah gua je ni..bia betul huhu

hafiz hafizol berkata...

Woah.. Tahniah tahniah.. share r cikit kredit sini bro.. kih3....