19 Mei 2011

BILA 4 JEJAKA MENONTON NUR KASIH THE MOVIE




mintak simpang sangat-sangat..

tapi itulah yang terjadi petang tadi..

aku dan 3orang housemate aku pergi the mines semata-mata nak tengok NUR KASIH THE MOVIE..

aku xtau camne aku boleh terjebak dengan semua ini..

aku tak follow cerita NUR KASIH,tapi aku layan cerita CINTA TIKAR SEJADAH.

aku tak kenal pelakon NUR KASIH,tapi aku kenal pelakon ADAMAYA.

so kami pon tgk la cerita tu..

komen aku?

macam-macam ada...

seram,romantik,kelakar,tak logik,pelik,comel,seksi,busteh,dan lain-lain..

paling xsangka,ada jugak pelakon fevret aku,si mia sara!!!


p/s-gambar diambil dari google

walaupon dialog die sikit2 je,tapi pedulik hape aku..die sangat comel!!

sebelum balik, aku bercadang g timbang berat badan..nak tau berapa??



turun 4KG!!!!!


xsangka..padahal sabtu lepas,aku timbang berat dah naik sampai 64kg...

pedulik hape aku..asalkan sihat,alhamdulillah...


p/s-lepas tengok cerita NUR KASIH THE MOVIE ni,rase cam nak kahwin la pulak..nnt boleh dapat anak comel cam mia sara..hee..

p/s/s-lawa syiakk ayu raudhah...untunglaa zaquan...xpe2..tiz zaqyah single lagi..haha!

56 ulasan:

Syafiq Rosli berkata...

wah..aku nk tgk jgk..ades..

akiN aMar berkata...

hahhahaaaa kelakar je korang ni...
tapi comel je kut klu lelaki beramai2 pergi tgk nur kasih the movie..hee

so sila perasan anda cumill!!;p

untung la dah kurus..;)

ieka.H berkata...

wah.. besenye org laki tgk cite cggini ngan awek..
bru layan..hehe
pape pun layann..cite tu mmg best!(pd hal x tgk ag ni) :D

Mohd Nor Quiyyum berkata...

nasib baik gua study DE ptg td :D

zazaw berkata...

aku nanti nak tengok aaaaa
mesti best an weyy

Amna.Qadeeja berkata...

haha bru bce entri ni
kantoi nangis dlm panggung td ngahaha
mia sara sgt3 dan amat3 comel oke grr :D

r3d lollip0p ♥ berkata...

:).
watched the tv series.
entah bila dpt tgk movie dia.
kat New Zealand ni of course la movie ni x masuk cinema dia.. :p

well, it is a good story..
plenty of moral values.. and it is all about LIFE

EZAD AMIR berkata...

wahhh..anda memiliki tubuh bdn yg ideal..ekekeke

EZAD AMIR berkata...

mkin rmai ar awek syok pasni..berat dh turun 4kg..ekekekeke

♥ adibah mazlan ♥ berkata...

pakat nak tengok jugak :)

Dieyla dila berkata...

wahahhaha...layan jgk ek pade cite2 sedeh cmnie...p pe2 pom berat anda maintain la...hehehhehe..pndai jage badan..huhuhu

Cik Miera berkata...

Berat ko turun?? ok... aku jeles.. huhu

Miss b berkata...

pehhh terbaik ah. kalau tak disebabkan aku tgh queue banyak movie aku mesti g tgk gak nur kaseyyyy tuh.

Gieyana berkata...

Akak sokong gak..mcm2 ada dlm citer nie..x lojik, sedih,n bla2..:)

Ain Zulaikha berkata...

hahahah , peminat mia rupanya ya..
takpe turun jangan naik..

Ain Jia Zainudin berkata...

blom smpt lg lah nk tgok .== .
wahh .trun brt bdn ek . ;p

Aizat Azizan berkata...

x berajak ! :p aku nak tgk wyg gak. tssk.

dhilla nazli berkata...

eeyh.. best ta cite tuh?? ahaha

bunga berkata...

hahaha..bunga lum tengok g..hhee.

♥e'in♥ berkata...

hahaha.. gatal dh ko nie.. best x cite nie?

saljihitam berkata...

ada yang kata best ada yang kata tak. sudahnya duduk membuta jelah aku kat bilik. stressssss. hahahaha

padle berkata...

syafiq rosli-tgk jgn xtgk weh!!best woo

padle berkata...

akin amar-aku memg comel pon..haha!

jeles ke aku da kurus weh?hee

padle berkata...

ieka.h-blom tgk da cakap best..kalo dah tgk,xtau la camne nk komen agknye..hehe

padle berkata...

quiyyum-untung la stdy DE...xberajak..

padle berkata...

zazaw-best weh..wajib tgk ni!

padle berkata...

AQ-kat pggung td pon rmai yg kua,mate merah2 je...hehe

padle berkata...

red lollipop-xpe2..balik msia nnt bole tgk kat astro..hehe

padle berkata...

ezad amir-hehe..ala..turun siket je kot..pas ni nak kasi tough sket..haha

padle berkata...

adibah mazlan-tgk ramai2 baru syok!

padle berkata...

dieyla dila- hehe..pdhal aku men bantai je makan apape..xsangke lak bole turun..hehe

padle berkata...

cik miera-ala..turun sket je..jgn jelez2 weh..

padle berkata...

miss b-pasni aku target kgfu panda lak..jom2 tgk reramai!

padle berkata...

kak gie-akak folo yg drama die x?

padle berkata...

ain zulaikha-aku asek berangan nak dapat anak comel cam die kot...hehe..

aku ni asek naik turun je kot

padle berkata...

ain zulaikha-aku asek berangan nak dapat anak comel cam die kot...hehe..

aku ni asek naik turun je kot

padle berkata...

ain jia-nnt kalo ade mase g tgk tau..aah..aku turun sket je..smggu due nnt naik la balik...haha

padle berkata...

bangjat-g exercise horen weh..nnt nak exam senang..haha

padle berkata...

dhilla nazli-syok ouh....rugi xtgk!

padle berkata...

bunga-g tgk cepat!!!!

padle berkata...

e'in-hehe..cite ni syok ouh....bek ko g tgk cite ni..

padle berkata...

saljihitam-duk uma,layan maharaja lawak lagi syok senanye..hehe

aleen aiden berkata...

ha3,stetmen bawah skali xley blah.cis!

padle berkata...

aleen-btol la kan..aku pon single lagi,tapi not available ar..haha!

missSenget berkata...

konfiden je ko dpt anak comel cm mia sara..

aku rasa anak ko lg comel~!!

ngeh..eleh..baru nk sentap laa tu..

SpEak But No vOiCe berkata...

peerrgghhh
jeloz r dgr berat org turun niehhh??

<~~bile lar nk turun berat ??!
haisshh!!
tension2

blogwalking disini----> feel free to drop by my blog..=)

btw,..saye pom minat gak kt mia sara !
cute amat sihh !

cik azeya berkata...

nak tips menurunkan berat badan. (:

miss.Addin berkata...

haha belum sempat nak tgk lagi , tp akan tgk kot ! insha Allah :)

hafiz hafizol berkata...

Hhahaha.. ngek.. bia betol cite NURKASIH ada adegan seram haha.,

< x tengok pun lagi NURKASIH ..

padle berkata...

misssenget-aminnn..harap2 masin la mulut ko tu..^_^

padle berkata...

SpEak But No vOiCe -keh2..aku men bedal je makan apape,tapi tetau dah turun berat..metabolisma tinggi kot..hehe

padle berkata...

cik azeya-erk..aku xde tips ar..nk kurus,g tgk the biggest loser..haha!

padle berkata...

miss.Addin -tgk jgn xtgk weh!best woo

padle berkata...

hafiz hafizol-lu tgk la dulu cite ni bro..ade babak seram kot..xtipu..

NurLailatul berkata...

aku pon pelik ramai betul lelaki segan tengok nur kasih.

padle berkata...

nurlailatul-memule aku cam segan gak senanye..tapi pdulik ape..aku baya kot.hehe