14 Mei 2011

budak gemuk baju pink ditemui di IKEA





ini benar..xmungkin silap di mana-mana..baru duduk rumah sebulan,dah naik sampai 5 kg..nasib baik xduduk uma sampai 4 bulan...mahu lihat bukti?



xjelas??tgk yang ni lak..






masih xnmpak?klik gambar untuk tumbesaran


perasaan? gembira,mungkin...tapi kenapa tang perut je yang semakin naik..dem!


tapi tak mengapa kerana LU kata,dia xkisah..itu yang aku sangat suka!!!

jadi, aku malas nak tulis banyak-banyak..bukan ada sapa nak baca pon..baik aku bubuh gambar..




makanan 1

makanan 2

makanan 3

budak gemuk

budak gemuk no 2

budak batak duk atas kerusi mahal IKEA

bunga IKEA yang mahal juga..

budak kacak yang serba PINK

kat rumah xde,so inilah masanya nak poyo..


erk..gamba ni xde motif..




thanx kat LU sebab bawak aku jalan-jalan..im havin fun at IKEA n SMART as well..^_^




28 ulasan:

nelly berkata...

ok lah tu berat tu ! hahaha

eh2 ? makanan !
nyum2 !

r3d lollip0p ♥ berkata...

tak gemuk mana pun. jnji sihat ! :D

Gieyana berkata...

pink menawan..:)

suka bunga tue gak..nnt nk g cr lah utk taruk kt bilik Nureen..:)

yaSMin berkata...

hahaha. takpe. nmpk kurus lagi :D

Cik Su Life Cycle berkata...

heh.. mane ade gemuk.. gemuk tang mana tu

kay_are berkata...

ape rahsie bro naikkan berat badan?? nape susah aku nak naik.. weh, gambar last tu nak remind aku pasal bow tie ke ape haa?? maksud dalam tu.. lol! nanti cukup mase, equipment aku wat weh.. sabar2 dulu.. huu

Eyka berkata...

wahhh!! pinkk! ;D

Mohd Nor Quiyyum berkata...

adakah lu sokong jambu?

Arpiiz berkata...

hoho, nampaknya kita samalah, berat naik bila duduk kt umah..huhu

Nadia Mashuri berkata...

hehee..
asalkan sihat sudah..

Ain Zulaikha berkata...

alaaaa 65 ok lah tu... hehehe

Sham berkata...

gemuknya ko...!cis...!

bunga berkata...

ok la tu..hahaha..

padle berkata...

nelly-makanan?nelly pon ngidam meatball ke?

padle berkata...

red lollipop-iA,aku try tok maintain sihat...^_^

padle berkata...

kak gie-kalo akak nk g ikea,ajak sy tau!!!

padle berkata...

yasmin-ko ni perli aku ke ape ni...

padle berkata...

cik su life cycle-gemuk tang perot!!!!dem

padle berkata...

kr-rahsie nye..duk uma selama sebulan,iA ko akan gemuk cam aku..

weh.gamba bow tie tu aku xde niat apape pon la...no offence berrrroo...

padle berkata...

eyka-minat pink ke?hehe

padle berkata...

quiyyum-gua die hard fan sepah la berrro...

padle berkata...

arpiss-mende ni normal kan..nnt bile da stat uni life,maka akan kembali kurus,iA...hehe

padle berkata...

nadia mahsuri-iA...doa2 la aku sihat walafiat ye...

padle berkata...

ain zulaikha-first time aku cecah angka 60 kot...memang aku teruja la...

padle berkata...

ain zulaikha-first time aku cecah angka 60 kot...memang aku teruja la...

padle berkata...

sham-aik?ko jeles ngan kegemukan aku ke?

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

x gimuk pownn..

thanks ya sudi jenguk blog kakak..i folo u too

saljihitam berkata...

lelaki tak elok wooo kurus kurus sangat. tak sedakk nak peluk. hahahaha


okbai