24 Mei 2011

KISAH KAWAN YANG PERGI....





SILA PASANG LAGU AIZAT-PERGI SEBELUM MENERUSKAN PEMBACAAN



















Selalunya,

Kau duduk sebelah aku..

Dengan baju kemeja kotak-kotak.

Seluar slack colour hitam lusuh..

Berkasut sukan adidas putih stripe biru..






Selalunya,

Kita selalu bersama..

Sama-sama bangun lambat..

Sama-sama submit assignment last minute..

Tapi kau budak Dekan,dan aku budak cukup makan..





Selalunya,

Kita bertolak bersama-sama..

Kau dengan scooter step kau,aku dengan lagenda usang aku..

Kau JLQ,aku BGP..

Kau memang laju,aku memang macam lembu..




Kau,

Memang selalu susahkan aku..

Memang selalu buat serabut kepala aku..

Memang selalu buat aku risau..


Kini,

Aku keseorangan..

Tiada tembat bermanja..

Ku disisih dihina..

Oh, hinanya..

Diriku tanpamu di mata

Ku hanya seluar ungu, tidak bermakna….



kalau kau tiada,

aku nak pinjam scooter siapa?

aku nak kacau siapa?

aku nak pinjam perfume CK siapa kalau keluar ngan LU?

aku nak pow siapa kalau tak cukup duit nak lunch?

Kini,

Aku akan merindukan mu..

Jangan risau,kawan..

Ipod touch, Scooter step, sweater Giordano, Speaker free, kertas kosong TESCO A4..

Akan aku jaga sebaik-baiknya…

Jumpa dalam masa 4 bulan lagi, kawan!



54 ulasan:

nawal addina berkata...

eh ? knp pulak nie ?

sedih pulak bace . hurm ..

AmyA berkata...

ahaha..comel!

padle berkata...

nawal addina-memba aku menghilang tanpa sebab yang kukuh...:(

padle berkata...

amyA-ko sume bende nak comel...

farasakura berkata...

menghilang ke mana?

aleen aiden berkata...

ces!bengkek je ayt last 2.cuti 4bulan.rase nak jentik2 je owner blog neh.keh3

padle berkata...

aleen-ko ingat 4 bulan tu kejap ke...lame kot..die baru 2 ari tggalkan aku,aku da rindu kat die..haha!

p/s-aku bukan gay.

Miss b berkata...

ishk

gua igt kan da arwah

kasi cuak btol

ish ish.

nasib baik die kembali nnt. hiks.

Ain Atika Zailani berkata...

hahahhaha ouhh ada udang di sebalik mee....hahah sweet la korang...

Amna.Qadeeja berkata...

sweetlah psgn gay nih ops terlepas plk muahahha :D

aniswany berkata...

bru nk feeling nanges2 sedia kotak tisu byk2...aiseyhh,cuti 4bulan rupanya ! tipah tetipu =.=

cik azeya berkata...

igtkan dah arwah. aku baru nak keluarkan air mate. -_-

weh. sweetlah kau! kahkah

Cik Miera berkata...

aku terharu...!!! haha... macam la xde fon nk contact..

Farahanis Waheda berkata...

ingat sape yg arwah tadi. grrrr !

Tanpa Nama berkata...

terbaikk.. terharu aku.. Selamat tinggal kawanku

iniialahaku berkata...

aku xtertipu...aku baca prenggan 1st trus aku skrol kebawah..hahaha...4 bulan je bro...dekat je pon..bukan jauh pon

Gieyana berkata...

x aci..tertipu..ala kejap jer tue..nnt jmpa la tue after 4 mnth..:P

miss.Addin berkata...

dush ! :p ingat kan knp la td . haha

takpa2, 4 months bukan nya lama kan ,

Aizat Azizan berkata...

zam pegi mana ?

Siti Mashitah Saidin berkata...

ingatkan arwah td...* sori...

kawan kadang2 bila dah tak da mesti rindu..

Ain Zulaikha berkata...

haaaaaaaaaaaa nanti jumpa lah kawan tu lagi 4 bulan ya.. hahhha sabar aje lah

Amanda Sasha berkata...

sedih la pulak bca entry ni. ingtkan jmpa 4 bulan lagi konon kamu nak mnyusul dia pergi. rupanya kena tipu.. haih kena lagi. hahahaha

Myung Dae berkata...

EERRGGHH!! Kalau ko dekat aku dah sepuk dah. derm aku kene tipu =P

Bazilah berkata...

perghh..suweet kot ade kawan cam kau nii haha

hafiz hafizol berkata...

HAhaha.. kawan pun ada.. sedih pun ada,, gedik pun ada.. sengal pun ada... :P

4 bulan kejap jek.. ahha.. lagik 3 bulan ... kan kan...

nawal addina berkata...

hahaha , sbar k :)

btw , comel lah ! hahahah ;)

padle berkata...

miss b-die nak kembali lame lagi ar..4bulan kot..sedih ni..:p

padle berkata...

Ain Atika Zailani-sweet?kah2..kami bukan gay,okeh!

padle berkata...

farasakura-hilang dibawa angin...haha!

padle berkata...

Amna.Qadeeja-kami bukan gay ar!!!

padle berkata...

aniswany-keh2..jangan mara ye...^_^

padle berkata...

cik azeya-arwah?mintak simpang sangat2..kami memang sweet pon..haha!

padle berkata...

Cik Miera-bukan xnk kol,tapi nnt da mcam gay la plk..hehe

padle berkata...

Farahanis Waheda-entri aku ni macam cerita orang mati ke?

padle berkata...

iniialahaku -weh,aku xde niat nak mbohong..tapi ramai yang salah sangke,ingt membe aku ni da arwah..hehe

padle berkata...

kak gie-alamak,tertipu sudah.,hehe..
iA,kalo panjang umur,ketemu juge..^_^

padle berkata...

miss.Addin -4 bulan lame kot..bole jadi gile tau..

padle berkata...

Aizat Azizan-ko tnye la die sndiri...^_^

padle berkata...

Siti Mashitah Saidin -huisy..mintak simpang la sangat2..

padle berkata...

Ain Zulaikha-4 bulan tu lame sgt ar..dah rindu ni..wakakakaka..

padle berkata...

Amanda Sasha -alamak,ko pon kne tipu gak ke?aku xde niat pon nak mnipu sesape weh///^_^

padle berkata...

Myung Dae -weh,sori2..aku xde niat nk mnipu sesape pon..tapi xtau camne ramai yang tertipu..hehe

padle berkata...

Bazilah-keh2..ko nak jadi kawan aku x?^_^

padle berkata...

hafiz hafizol -aku ikhlas kot...hehe

padle berkata...

nawal addina-sweet?hehe..maseh2..

zazaw berkata...

sumpah aku ingat di dah arwah doe
kau kelakar siott
ahahhaha

NurLailatul berkata...

ala, sweetnyer.

saljihitam berkata...

auwww kacak la pulakk member kau ni. kahkahkah :D

padle berkata...

zazaw-ko jgn salah anggap weh..die sehat walafiat lagi kot...

padle berkata...

nurlailatul-memg beruntung sape yg jadi kawan aku senanye..haha!

padle berkata...

saljihitam-dei da ade awek ar...sori..^_^

saljihitam berkata...

takpe ah. pandang dari jauh je. konon pandang retis. hahahaha


*bergurau* :)

Elsa Lyra berkata...

padel, kalau zam bace pun die takot nak balik.. mau lebeyh 4 bulan tak balik.. aku ingatkan zam majuk dengan kau.. siot betol..

zierahanie berkata...

he'll come back soon =)btw sweet..hee