24 Disember 2010

PERSEDIAAN MENGHADAPI FINAL AFF SUZUKI CUP DI BUKIT JALIL!!!!


counting days,ladies n gentleman!!

2 more days to go!!

jadi,aku nak bagi tips la untuk mereka2 yang baru 1st time nak pergi stadium ni kan (terutama sekali kat LU) tentang apa yang HARUS DIBAWA semasa di stadium kelak..jangan ketawa,sebab benda-benda ni sangat penting!!!!

1)
yang ni xkan la xtau kan..kalau anda tidak memakai jersi MALAYSIA,pasti anda akan merasa amat amat amat amat amat menyesal nanti..percayalah cakap saya..

2)
ini juga perlu,terutamanya ketika tamat separuh masa pertama..setelah penat menjerit,bersorak,mencarut,mesti anda akan merasa dahaga+lapar..jadi,tunggu apa lagi,serbu lah gerai2 yang ada di luar stadium!

3)
yang ini optional..kalau anda seorang yang gila-gila macam saya,anda disarankan membawa alat ini..tapi der,skang ni zaman moden..pe barang men tiup2..skang men tekan je beb!
nak tengok "senjata" aku? amek hang!PONN PONN!!!







4)
alamak,terbalik la plak..hee..xpe ar..ini yang penting tau..tanpa tiket ini,anda hanya layak menonton bola di kedai2 mamak sahaja..kenapa saya tunjuk 2 keping tiket sahaja?jeng3x!


LU punye la pon...





last but not least,

makan dulu sebelum masuk stadium..da kenyang,baru la semangat nak mencarut bersorak tok malaysia kan..



itu sahaja entri saya untuk kali ini..akhir kata,majulah sukan untuk negara!!


cuba teka,siapakah pemain bolasepak negara yang memakai jersi bernombor 8?
sape dpt jwb,aku blanje tiket final..ade lebih 2 ni..cepat2!!!

33 ulasan:

Ayna Tan berkata...

wah..go go malaysia..

hidayah berkata...

byk nye list i kn ikut :P

chittysarah berkata...

goodluck malaysia!

happy bersorok berdua~~
agagagaag

padle berkata...

ayna tan-jom2 kite g bukit jalil!

padle berkata...

hidayah-msti la..its ur 1st time,aite...

padle berkata...

chittysarah-thnx..jom2 kite g bukit jalil!

Yana berkata...

padle la.. haha!

padle berkata...

yana-player malaysia la..aku ni player sparta prague versi uniten je..hehe

kepincangan dunia berkata...

no 8 kan kapten....safiq rahim..player negeri aku kot..

padle berkata...

kepincangan dunia-hehe..tepat skali!!

AIMAN berkata...

meriah2

iniialahaku berkata...

oit..xpkai jersi kuning..jersey biru..tukar2..haha

padle berkata...

aiman-ko turun bukit jalil x?

padle berkata...

iniialahaku-ala..jersi kuning lg style ar...mahal kot aku bli..haha!

zazaw berkata...

habis bersemangat kau ehh
HAHAHAHAHAHAHAHAHA

padle berkata...

zazaw-mesti la..aku ni gila bola sket..ko turun buukit jalil x?

Miss SB berkata...

uit..xcukup tu duit byk tuh..keh3..

padle berkata...

miss SB-ala..stakat bli air ngan kuaci,cukup la..hee

IllianaHidayah berkata...

no 8 - kapten aaa kan..syafiq..
selamat bersorak ye~tlg kim salam kat khyril muhaymeen..~muahahahha

padle berkata...

illianahidayah-hehe..pandai!
khyril xdpt maen ar,die still injured lg..but miracles happen..:)

iniialahaku berkata...

nk lyan ultras bju hitam bro..chanting 90mnit non stop bru lyan

MiZi berkata...

errr... gambo gadis tu saper der..

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/blog-baru-pengunjung-alhamdulillah.html

padle berkata...

iniialahaku-bju msia yang kuning tu pon ade itam2 sket..tu pon jadi ar..hehe

padle berkata...

MiZi-itu cinta hati saye..hehe

Alynn Notnot berkata...

aku x pernah pegi stadium doh. haihh kunonya aku -.-

✿ CikCimi berkata...

semangat malaysia !
malaysia da menang !

padle berkata...

alynn notnot-rugi sgt2 ko xpnah pegi..kne try doh..sumpah best!

padle berkata...

cikcimi-best gile kat stadium..sumpah xtipu...hee

Cik Su berkata...

uish.. cam nak g berperang lak.. siap ade persedian..

padle berkata...

cik su-mesti la..bukan senang tau nak pegi stadium...

syai.nia.sharif berkata...

soo semangat one, yeahh!

padle berkata...

syai.nia.sharif-mesti la..aku memg fanatik sket bab bola ni..hee

syai.nia.sharif berkata...

me either! Malaysia football team hebaaaat! ^o^