10 Disember 2010

HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH?


sekuel daripada carita ZOMBI KAMPUNG PISANG..
jalan cerita yang sempoi..
masih mengekalkan AWIE sebagai teraju utama..
tiada AC MIZAL & QUE HAIDAR..
tapi ade JOHAN!i loike...



courtesy of mr google

courtesy of ceritadimataku

sinopsis cerita ini versi FADHLISIPADLE

awie(aku lupe name watak dia) baru balik dari singapore,kerja kat sana..dia da ada wawasan sekarang ni,walaupun tak ada SPM..die berjiran dengan KAK LIMAH..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
itu je la sinopsis aku..malas la nak cerita panjang2..nanti bosan..kalo nak tau,pergi la tgk wayang..

P/S-kalau ade sesiapa yang nk tgk kat THE MINES ataupun ALAMANDA, roger2 la aku k!

17 ulasan:

cik miera berkata...

lepas tu..ape jd..huhu.
nk tgk xde masa ni..

padle berkata...

lepas tu,kak limah jadi antu..
awie nyanyi lagu cinta kristal..
mcm2 lagi la..jom2 kite g tgk cite ni..!

Yanie J berkata...

best cite ni..xrugi tgk :)

padle berkata...

yanie j-best kan..tgk part yg pak uda ngan org indon tu lari memg terbaek la..hehe

Cik Su berkata...

bes ke crita nie.. kalau best baru nak g tgk..hehee

BezBuddy berkata...

nape ko nak blanje ke?mlm ni gak aku trun...hahaha

sarah berkata...

ngehee~
pendek sangat sinopsis tue :p

nak mekdi kene la undi tiap saat :D

padle berkata...

cik su-best woo...siyes ni..jom2 kite tgk same2

padle berkata...

bezbuddy-xde hal la beb..ko set taim..aku on je..haha

padle berkata...

sarah-aku da undi doploh belas ratus kali ni...hehe

♥e'in♥ berkata...

e'in dh tgk cite nie.. mmg best gile./.. tawe xhingat dlm wayang.. hahahaha..

padle berkata...

e'in-best kan2..rase cam nk tgk lagi je..jom2kite tgk lg skali nak x..

✿ CikCimi berkata...

eh best ke??

padle berkata...

cikcimi-serius best gile..asek duk ktawe je kot..jom2 kite tgk reramai!

LurvelyAmiera berkata...

best glew citew nie an...hehe..
gelak sakan dlm pggung...^_^

padle berkata...

lurvelyamiera-tau xpe..part yg pak ude berlari tu yg xbole thn tu..hehe

padle berkata...

lurvelyamiera-tau xpe..part yg pak ude berlari tu yg xbole thn tu..hehe