20 Disember 2010

akhirnya,LU datang gak jumpe GUA!!





aku xkire,

demam ke,
sakit perut ke,
motor rosak ke,
duit elaun xmasuk lg ke,
xde membe ke,
PMS ke,
period ke,
senggugut ke,

aku nak pergi jugak!

kalau la aku ni PERDANA MENTERI, memang aku wajibkan semua rakyat malaysia ni pergi jugak..

tapi aku hanya seorang pelajar kolej swasta(bukan IPTA ok..:P)

xkisah la..aku nak pergi jugak..

even kalau ade pergaduhan pon,aku rela..

jadi,jom kita pergi ramai2!!!

aku gerak pagi,dlm pukul 10..jumpe di sane..

PS-buat lu,gua da xsabar nak 1 by 1 ngan lu ni..gua nak buat perhitungan dgn lu!!!

lu dtg pakai baju same ngan gua tau!!



kenangan semi final terhebat sepanjang aku jadi penonton bola sepak malaysia


JUMPA DI BUKIT JALIL!



eh,ade name aku??

malaysia lawan indonesia ke SPARTA PRAGUE versi uniten ni??

16 ulasan:

Mohd Nor Quiyyum berkata...

mohd nor quiyyum tu mcm style je?

hidayah berkata...

lu tgg gua tau :)

padle berkata...

quiyyum-msti ar..ketekebal sparta kot

padle berkata...

hidayah-msti la..lu sampai je roger gua tau!

*cimOt* berkata...

quiyyum style sgt lahhhhhh..ceyyyyt

IllianaHidayah berkata...

bro..kalau ko PM, aku nk mintak pinda undang2 sket bley? kasi perjanjian sket kat penonton jgn rosakkan harta benda kat BJ tu..sian ko nanti nak kena ganti BJ..muehehhehe

Yana berkata...

nk p jugak! haha :)

padle berkata...

cimot-muhammad fadhli pon style jgak..hehe

padle berkata...

illianahidayah-tu pon kalau aku jd PM la..tp kalau aku jd PM,akan aku usulkan kat kabinet nnt k..ko ingatkan aku tau..

tu pon,kalau la..hee

padle berkata...

yana-jom2 kite g ramai2..mesti meriah nnt...

F.a.S.h.E.e.H.a berkata...

Kita jumpa kat bukit jalil okay :)

padle berkata...

fasheeha-ko pon pegi jugak ke?jom2 kite lepak same2

♥cutebabygirl♥ berkata...

pergh
semangat gile die! ehehe~

padle berkata...

cutebabygirl-mesti ar..patriotik ni..hehe

Myaby berkata...

okeh

jumpa lu kat sana! hahahaha

padle berkata...

myaby-hehe..jom2..gua tunggu kat green gate,ok!