27 April 2011

eh,cerita KASHAF IMANI tu ulangan ke?



*all pic was taken from google..thnx abg googel!







malam tadi lepas tgk Diari AF bola, aku kebosanan...tgh syok2 men remote,sekali kat astro ade syarifah amani..

saya memang minat kat syarifah amani ni..*blushing..
die comel,cute,innocent,lawa,ayu,putih,gebu,etc etc.....^_^


awak sumber inspirasi saya untuk membotakkan kepala...tapi bukan sekarang..^_^





comel je awak wat gaye camni..i loikeee!





ok,sambung cerita..

aku pon bukak la info..tajuk cerita tu KASHAF IMANI. tajuk pon lenmacam je bunyiknye..mule2 aku cam lost,sebab xtengok dari awal..pastu lame2 syok la plak..

jalan cerita yang best,view kat atas flat yang mengadap KLCC tu memg terbaek la..sumpah kalo aku jumpe tempat tu,memg aku buat candle light dinner ngan LU ar..xpayah nak g tmpat mahal2...

lawa x view die?



bile aku da abes tengok cerita ni, aku baru tau yang cerita ni ulangan je..tapi sumpah,cerita ni best..rugi woo sape yang tak tengok...at least cerita ni ade pengajaran dari cite kak limah tu..

aku xreti sangat nak jadi narrator..so,kalau nak tau sinopsis cerita ni, sila rujuk di sini atau sini..sini pon boleh jugak..



korang bole usha sini kalo nak download..dan juga kat sini..

aku bagi 4.5 popcorn!(cam dalam radio sinar fm la plak)

p/s-hati berbunga-bunga..2 minggu lagi..LU tunggu GUA balik tau!

p/s/s-bile nak g shoping ni...adehh...

24 ulasan:

Miss b berkata...

movie kah?

drama?

padle berkata...

dedue salah!

telemuvi rasenye...

Amna.Qadeeja berkata...

hee sy minat itu hero encem ! :D

r3d lollip0p ♥ berkata...

thx for the link

saljihitam berkata...

LU ?

hehe. jeles dia nanti tawwww. tak baik tau awak ni. HEHE

tapi seriusly dia cuteee.

Nadia Mashuri berkata...

nnt nak try tgk lah..

fadhdeela berkata...

cite nie mmg best!!! nngs kot tgk cite nie hihi :P

Meh sini: Jangan Ganggu Hidup aku!!

penyejuk hati berkata...

Cantik view die..thanks for sharing..cuti smpena royal wedding nnt leh la layan citer nie..(^_^)

♥ adibah mazlan ♥ berkata...

macam mana mau download ya.. bagi cara la cik abg.. susah la cam gni.. reply kat blog saya

aleen aiden berkata...

eh,asal alin mcm pnah dgr tajuk die tp mcm xpnah tengok plak cite nih.hu3

Muhammad Burn berkata...

entry saya yg lalu berkaitan kashaf imani: http://syurgaituindah.blogspot.com/2011/03/filem-terbaik-2011-kashaf-imani.html

falia shazana berkata...

best ke? asal tak pernah dengar pun..

kay_are berkata...

aku x pernah dengar pun tajuk cite ni.. cane lak tu bro?? x pernah tengok langsung sampai sekarang.. huu

padle berkata...

AQ-tp kan,hero tu cam jarang je kua tv...

padle berkata...

red lollipop-da tgk ke blom?kasi komen sket...

padle berkata...

saljihitam-ala..LU paam..harap2 la..hehe

padle berkata...

nadia mahsuri-sila2..best woo cite ni...

padle berkata...

fadhdeela-erk..aku xnanges..sebak sket je..haha!

padle berkata...

penyejuk hati-sile2 layan cite ni..best tau!

padle berkata...

adibah mazlan-aku suda bagi link ar..ko klik je...^_^

padle berkata...

aleen-ko tu asek duk tgk AF je..mane nak pandang cite2 picisan cam ni....

padle berkata...

muhammad burn-aku tlepas cite ni mase maulidur rasul...tu yg lmbt bg ulasan..hehe

padle berkata...

falia shazana-ko mane nak layan cite melayu..cite indon ko layan la kan..hehe

padle berkata...

kay_are-ko bz sgt ngadap laptop..ce la skali skale tgk tb....hehe