06 April 2011

AKU dan BOW TIE



salam hari rabu..

entri ni bukan untuk membangga diri..

bukan juga untuk menunjuk-nunjuk..

sekadar mahu berkongsi..

tak salah mencuba sesuatu yang baru..

biarkan apa orang lain nak kata..

kalau bukan sekarang, bila lagi kan..

aku sedar,

aku tak sekacak CHUKK BASS..

aku ni budak kampung..

aku hanya ada motor lagenda lama..

helmet pon kena curi..

ah,amende aku merepek ni..

k ar..

memandangkan anda semua dah xsabar melihat imej terbaru saya...maklum la, anda semua kan ambil berat kat saya..(tangan ke bahu,mata ke atas)

sila la tengok dan tatap puas-puas...











*images courtesy of hidayah khazani



dah puas ke belum?

xpuas lagi?

ok la...ni aku tunjuk lagi 1...last punye tau...

































xtau kenapa aku suke dengan gambar ni..ko memg hebat ar incik KAY_ARE..

kalu aku nk request ko lukis gambar aku pakai bow tie bole x?



p/s-rase cam nak buat contest AKU & BOW TIE ar...agak2 ade x yang nak join?

p/s/s-sedang menjalani latihan rapi untuk ENERGIZER NIGHT RACE 16 april ni..nk tgk aku berpeluh2,sila ke DATARAN BANTING setiap petang,jam 6.15 p.m....

p/s/s/s-rindu same LU...xteringin ke nk melawat gua kat banting ni....

37 ulasan:

Amna.Qadeeja berkata...

taw xpe,sy ambik berat giler kat awk ! *tgn di bahu mata ke ats* ;D

Myaby berkata...

pertama aku suke chuck bass. oh mai walaupon die jalan kengkang ala ala bohjan aku tetap rasa die hot.

kedua. kontes ko tu mmg ko xnk bg pompuan join ek? bow tie?? mne aku nak cr bow tieeeeeeeeeeee?

padle berkata...

AQ-hehe..kuat bebeno pengaruh cite oh yeah tu kan...

padle berkata...

myaby-aku xsuke chuck bass..aku suke serena van der voodsen,sbb die sangat HOT!

bab contest tu,aku x terpikir lak pasl mende2 camtu...xpe2..nnt aku ikhtiar subjek len tok dijadikan contest k!

puteri.dyne94 berkata...

wow!!anda sememangnya K.A.C.A.K~!!
ngee...smart lorhh..hoho..
btw..nice name.. =D

padle berkata...

puteri.dyne94-ni puji ikhlas ke x ni..hehe

zazaw berkata...

pehh kauu
bg pinjam bow tie kau
aku nak bg atok aku pakai
HAHAHAAAAA

yaSMin berkata...

ahahaha.aku tgk comel je kau pakai bow tie ni. ok la tuuu. boleh dah biase2 kan pakai. buat trademark kau :D

puteri.dyne94 berkata...

lorh..tanye g2 plak..
ofcoz ikhlas ok..
from heart 2 heart..
walaweyh..haha..betoll.
ikhlaslahh..no play play..ngEe=D

Amy A. berkata...

lmbt la post ni..ak da tgk dlu gmba bowtie kt past awek ko..:P

btw, "tgn di bahu mata ke ats tu" ape? (lmbb)

Cik Miera berkata...

haha..ok ko nmpak comel ngan bow tie..i mean, bow tie tu yg comel.hahaha

Fatin Fashilin berkata...

ingat blog artis mane tadi..
smart gituh
hahhaha..;)

Mohd Nor Quiyyum berkata...

hai abg bow.. gua skg da jarang update.. sbb gua bz ngan blog politik..

♥e'in♥ berkata...

skema der aq tgk muke ko bile pakai bnda alah 2.. haha..

bunga berkata...

berubah itu perlu di tempat ang betul..hehe..

aleen aiden berkata...

wow!adek chuck bass ke nih?!heee
sgt suke gossip girls punye citer.

Cik Moon berkata...

waa..okay la nmpak smart..ngee~

padle berkata...

zazaw-hehe..bow tie aku tertinggal kt lam kete awek aku ar....camne nk bg pnjam...

padle berkata...

yasmin-ko nk soh aku pakai g klas ke?xmo ar..nanti tercabar ar dr mardian,sbb nnt aku lg jambu dari die..hee

padle berkata...

amy a-ala..ko ni cepat sgt ar..xsaba ke weh..

ko xtau ke term tu..g bukak youtube,pastu type

budaya sindir menyindir

nnt ko tau la k!

padle berkata...

cik miera-ala,aku tau,ko nak cakap aku comel kan..toksah la malu2...haha!

padle berkata...

fatin fashilin-artis?aku bukan artis weh..sarkis bole ar..hee

padle berkata...

quiyyum-pergh..dasat2..nnt bole la ko update pasal politik kat aku k!

padle berkata...

e'in-skema ke?myb sbb ni br 1st time kot aku pakai bow tie....pasni kalo aku pakai,msti da xnmpak skema..

padle berkata...

bunga-yup2..stuju sama bunga!

padle berkata...

aleen-yup2..aku pon layan GG gak..tp aku xminat chuck bass..aku minat blair waldorf..hee

padle berkata...

cik moon-smart je ke?knape aku rase aku nmpak lebih dari smart?hee

Cik Moon berkata...

padle;amboiii..terlebey prasan dah budak ni..hahaha.. smart lagi anuar zain akak... hahaha

Anati Soki berkata...

haii.. bleyh berkenalan.. ???muahahahahahah

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ berkata...

ahahaha
addict dengan bow tie pulak dah..hihihi
btw, nice :)

kay_are berkata...

aku bace2 part bow tie.. aku bace.. sampai yang kat bawah.. tibe2 black out.. langsung x nampak ape ko cite kat bawah tu bro.. apekah?? apekah?? =P x habis terharu g ke? nanti kalau rajin aku wat lagi.. huu

padle berkata...

anati soki-boleh2..sila add saye di FB k!hee

padle berkata...

gadismerahjambu-hehe..nampak kacak kan?

padle berkata...

kay_are-smpai ati ko der...camni la member cyber...cis2..

Bazilah berkata...

eh eh kau dinner kat mane ni eh? *sibuk*
kontest bow tie cemane aku nak join padle oi..haha..

padle berkata...

bazilah-aku diner kat sunway,tapi bukan event aku pon...saje je nyibuk..hehe

eyt2,bile mase lak aku buat contest bow tie...aku cume plan je la...

puteri.dyne94 berkata...

hahahaha..dah terlebey ikhlas dah aw...~ =D