18 April 2011

SSPN dan NO PIN


salam hari isnin..

alhamdulillah, tamat sudah larian energizer aku pada sabtu lepas..goodies pon gempak2..usb charger,beg,pisang,mineral water,medal,sijil,tshirt,TAMPON....

n alhamdulillah, tak sia-sia abah jadi ahli FELCRA..aku pon dapat bahangnye..aritu staff FELCRA tpon,cakap aku dapat saguhati sket..nak kata banyak tu xde la,tapi lepas la nak angkat perfume CK..hehe

alhamdulillah lagi, aku dilahirkan di sebuah negeri yang mana pemimpinnya sangat pemurah..ini bukan sesi mata ke atas,tangan ke bahu..ini cerita benar..setelah hampir 2 bulan menanti, akhirnya kerajaan selangor menunaikan janji mereka..bile aku cek je balance duit aku kat CIMB, aku tersenyum lebar..

kini, aku berdepan masalah baru..abah soh kuakan duit dalam SSPN..tapi masalahnye, kad SSPN aku hilang!!!so aku xtau camne aku nak mendapatkan no akaun SSPN aku..

jadi,aku butuh pertolongan dari sesiapa yang arif tentang hal ini..

siapa dapat tolong, aku blanje makan kek chocolate indulgence kat secret recipe dan minum expresso machiato(betul ke aku eja ni..)


nak x?bantu aku cepat!


p/s-result dah keluar..jangan tanya pointer aku..aku xhebat mana pon..asek layan HOW I MET YOUR MOTHER je taim exam,camne nak dapat DL..

p/s/s-ngidam tali pinggang baru, perfume armani, sweater pull n bear, jam B.U.M, dan jeans slim fit GAP....




34 ulasan:

yaSMin berkata...

aisey. nak bantu tatau. tp cake aku mau. hahaha

fathiah berkata...

banyak benau mengidam.. huhuhuhu

padle berkata...

yasmin-cheit..kasi tolong dulu,baru bole dapat kek..hehe

padle berkata...

fathiah-bese ar..nafsu tinggi ni..haha!

Miss b berkata...

errr

gua x arif bab bab ni.

:D

padle berkata...

myaby-adeh..xdpat la ko merase aku blanje kek secret recipe..hee

nelly berkata...

nak kek ! ! ! !
lapar ~

padle berkata...

nelly-kalo nk kek,kene bagi bantuan dulu...^_^

fyna berkata...

huhu..
sy nak cake je tue boley?

hafiz hafizol berkata...

bro nak kek cikek leh dop?? Muahahaha

penyejuk hati berkata...

xtau la..gi mintak kad baru la kot..there must me some sort of identification lain..okeh..serius xtau..tp kek mau..:P

F.a.S.h.E.e.H.a berkata...

Siutt ar ngko.. meleleh betul aku nengok gmbar kek ni.. ni yg nak g Secret ni... huuuu

Ct Nur Azreen berkata...

banyak na bnd kau ngidam ek padel. haha

anyway, congrats ! arap nex sem sm kls ngn kau agy !

Aizat Azizan berkata...

aku x nak kek, aku nak roti canai :(

Anati Soki berkata...

hah!!! ckp pasai sspn! meh anat nk share stiry anat..
time lepas spm dulu.. anat buat ar akaun sspn.. sbb bajet nk masuk u and buat pnjman ptptn la kan... punya la smgt.. p buh 1k kot dlm akaun tuh!!!!!
then masuk maktb tak payah guna sspn, tak payah ptptn.. sbb dpt elaun kan..
jadik anati soki pun btekad la nk kuarkan duit sspn.. nk tau dak apa jd????
tak boleh bawak keluar!!!! cooooit!!!!
mangkuk hayun, mangkuk jamban dan segala jenis mangku yang ada.. untuk kuarkan duit sspn.. kena g plak pjbt bank negara nuh.. kt KL nuh.. p buat surat, buat aku jnji pala hotak apa ntah.. baru bleyh bawak kuaq duit tuh..
jadi penutup ceritanya.. smpai skunk anat masih blum bawak kuaq duit sspn tuh..
end____ wakakaka

Nadia Mashuri berkata...

cuba try tgk dekat web nya..

Gieyana berkata...

sedap kek tue..hurmss no idea la plak akak..kena wt paper work ler kalau nk tau cmna nk settle mslh sppn nie..

♥e'in♥ berkata...

wey.. aq tatau laa.. tp aq nk kek 2.. leh?

Mohd Nor Quiyyum berkata...

apabila budak urban berbicara tentang fesyen

aleen aiden berkata...

kalau nk cake je xmo tolong bley?hahah
alin baru pas mkn peach cream cake scret recipe kemarin.heh~

padle berkata...

fyna-nak kek je xdapat la ye..harap maklum..

padle berkata...

hafiz hafizol-xkan nak kek je...kasi bantu la dulu der....

padle berkata...

penyejuk hati-tu la pasal..tgh berusaha la nk mndapatkan no akaun ni...adehh

padle berkata...

fasheeha-aku lame kot xmkn kek secret..jom2..hehe

padle berkata...

azreen-ala..sesume tu nafsu je..result aku xgempak mane pon..iA kite 1 klas ag sem dpn..xwori..^_^

padle berkata...

bangjat-nak roti canai,kne tggu ko balik msia dl ar...

padle berkata...

anat-siyes ke weh..da tu,camne ni..sia2 je ke aku masuk duit kat SSPN tu...adehh..

padle berkata...

nadia mahsuri-aku da usha..tp xde klu2 yang berkaitan ar ngan mslah aku ni...

padle berkata...

kak gie-adehh..camne ni..byk kot duit dlm akaun SSPN tu....

padle berkata...

e'in-cheit..xnak bantu aku,tapi nak kek..memg xdapat la..hehe

padle berkata...

quiyyum-jiwa aku tetap setia pada produk bundle..xwori..sume tu nafsu je...hee

padle berkata...

aleen-ko da makan kek secret,pastu nak soh aku blnje lagi...ko ingt aku ni tokey secret ke..hehe

kay_are berkata...

aku tau!! yang aku xtau cane nak tolong ko bro.. ahakz!

Saifullah berkata...

saya ada masalah sama...dah ada jawapan? kalu ada, tlg email ya...