11 April 2011

IMPIAN ITU ANGAN-ANGAN


salam hari selasa..

memule skali aku nak ucap terima kasih kat QUIYYUM sbb tag aku..

disebabkan da dekat seminggu aku x update,maka akan aku update blog ini dengan membuat tag dari kamu...^_^

IMPIAN YANG TIDAK AKAN TERCAPAI VERSI FADHLISIPADLE


1-aku nak jumpe the beatles

baju uptown saje..tapi 2 kain beb!

yang ni memang sah2 la xkan dapat...tinggal sape je yang hidup lagi..aku start minat the beatles ni sejak member aku,AZWAN DAHLAN duk pasang lagu beatles ni time a-level dulu...kalau dah hari2 duk dengar lagu yang same,memang lelame aku pon jadi minat ar kat musician zaman abah aku ni...

2-aku nak jadi akauntan

ini kisah benar..taim mama keje dulu,ade akauntan kat ofis mama,name die fadhli..so nama aku ni diilhamkan dari incik akauntan tu...taim kecik2 dulu mama asek suruh aku jadi akauntan je..tapi bile aku dapat offer masuk SASER yang cume ade aliran sains tulen je, terpaksalah aku melupakan hasrat nak jadi akauntan....gitu la citenye....


jadi..aku nak tag



sila lah lapangkan masa anda ye..hehe


P/S-aku semakin fit untuk berlari malam sabtu 16 aribulan ni..

P/S/S-result exam kua jumaat ni,pukul 10pm...dem

P/S/S/S-result exam akan dipos ke rumah pada 18 aribulan ni...demdemdemdemdemdemdem!

25 ulasan:

Anati Soki berkata...

anat punya angan2 nk kawen dgn anak sultan brunei.. muahahahahahah

padle berkata...

anat-ini kaki tangok DVD ni...hak2

Nadia Mashuri berkata...

yesterday by beatles best!!

yaSMin berkata...

haha. unik tag ni!! :D

padle berkata...

nadia mahsuri-ko try dengar lagu "do you want to know a secret"..

best weh!

padle berkata...

yasmin-tggu ape lagi,kasi buat cepat!

Myaby berkata...

nasib baik cam menarik tag ni. kehkehkeh.

nelly berkata...

akauntan ? wah ..
gud luck !
=)

padle berkata...

myaby-kalau menarik,kasi buat cepat weh!

padle berkata...

nelly-tp skang ni aku amek course engineering kot....

Gieyana berkata...

wahh so sweet..impian pertama tue mmg x dpt lah erk?hihihi

Adhwa berkata...

weh ko msok energizr nite run kat spang 2 ke??

Mohd Nor Quiyyum berkata...

hi abg akauntan:D

aleen aiden berkata...

ye...saye seakan membunuh diri kan bile dekat skola amek aliran science.skang tetibe terjerumus amek akaun.hu3

kay_are berkata...

lagi 1, impian nak aku lukis ko ngan bow tie mungkin x tercapai =P <-- tunggu gua setel yang len dulu bro..

♥e'in♥ berkata...

best ke kmpln 2? ;p

Aizat Azizan berkata...

padleeeee. da lama x jenguk blog hang. nak jadi akauntan rupanya O.o

Anati Soki berkata...

bukan kaki tgk dvd.. kaki tidoq time maghrib.. mimpi lalok..wakakka

padle berkata...

kak gie-yang tu memg xkan tercapai punye...yang no 2 tu,tggu la lepas abes dgree nnt...^_^

padle berkata...

adhwa-yup2..pancit syiak....da tua aku ni...

padle berkata...

quiyyum-hai player liverpool...^_^

padle berkata...

aleen-ko amek akaun ke weh?syok x?

padle berkata...

kay_are-xde hal la..take ur time bebeh!

padle berkata...

e'in-maksud ko,the beatles ke?pasti lah best!!!

padle berkata...

bangjat-ko memg bangjat..da xingat kat aku la tu...