25 April 2011

JANGAN MAIN BANGSAT BOLEH TAK?

pic courtesy of google





woi bangsat..

kalau kau tak puas hati, jumpa la face to face..

tak payah la nak main bangsat..

siap simbah petrol kat kereta abah, ape cerita ni woi?

kalau nak repeat, set la time,tempat sume..

family aku yang takde kene mengene, tetibe jadi mangsa..

dasar bangsat takde otak..

kata samseng kampung..

takkan takde telor,sampai campak2 petrol kat kampung orang..

nasib baik tak terbakar kereta abah..

kalau terbakar, ko nak tanggung ke??

setakat tunjuk habat kat kampung je,bukan samseng namenye tu..

memang patot budak2 korang kene bantai malam tu..thumbs up la..


p/s-jiwa kacau sket..

p/s/s-kaki ni da menggigil nak sepak bola...xdpt sepak bola,sepak kepale orang pon ok gak ni..


16 ulasan:

Miss b berkata...

peh

main simbah2 petrol ni lebehhhhhhhh

simbah balik kat dia!

padle berkata...

miss b-masalahnye,aku xtau sape yang simbah tu..nyesal lak tido awal malam tu....

Ct Nur Azreen berkata...

saba saba :) dugaan tu.

saljihitam berkata...

dia dah marah dah tu. siapa volunteer nak jadi bola ?


HEHE. kita bako jee

yaSMin berkata...

hurmmm. x patut haaa...

Nadia Mashuri berkata...

kite bakor je.. kite bakor jer..
heheee..
relax bro..

Amna.Qadeeja berkata...

huhu lbihkan sabar lg..
jgn sepak kpala sy sdh ngeee :)

Aizat Azizan berkata...

bwk bersabar ye p├Ądel :)

bunga berkata...

sabor jer..

Mohd Nor Quiyyum berkata...

kalau kamu iblis setan, ingat ak ade silat gayung~

nelly berkata...

betul2 jiwa kacau

Cik Miera berkata...

woo..knp???ape cer?

12345:) berkata...

Ishhh. Scary duh bila padle dh berang. Haha

Intan12345

♥e'in♥ berkata...

wah.. sape je yg carik pasal 2 wey?

FzaIbrahim berkata...

errr.. errrr..
mcm seram je perbuatan dia tu.
soh dia balik bertaubat. huu T__T

kay_are berkata...

gile takut main belakang je.. face to face r kalau berani kan.. takat main simbah petrol, memang pengecut tu..