19 Mac 2011

SPECIAL POST TO KAY_ARE THE GREAT!





salam sabtu..

walaupun busy dengan pro/E cilaka, aku masih sempat lagi belek2 blog kesayangan ni..

rase bersalah pulak kalau xupdate apape..

buat yang mengenali diri ini,aku sedang sibuk membuat persiapan untuk final sem exam, pastu projek pro/E yang xsiap2 lagi..

nak tengok?






tolong jangan gelak..payah kot wat menatang ni..2minggu tidur aku tak cukup gara-gara basikal yang mendapat jolokan nama CARDIO V MTB ni...adehh..

tapi bukan kisah basikal yang aku nk highlight kat entri ni..tengok title pon dah tau kan...aku nak ucap terima kasih banyak2 kat incik KAY_ARE sebab sudi melukis gambar aku yang kacak biasa-biasa ni..

gua cakap terus terang, lukisan lu memang style ar der...ni bukan komen OH YEAH yang tangan ke bahu,mata ke atas ok! ini komen yang betul2 ikhlas dari aku..

btw, name aku fadhli, orang panggil aku padle..aku lebih selesa kalau membe2 aku panggil aku padle,sebab nampak lebih mesra..

nak tengok?


aku berkenan tang misai ngan mulut je..haha!

itu sahaja untuk kali ini..aku nak sambung tengok HOW I MET YOUR MOTHER study calculuih..

-p/s-24/3 bday LU..mcm xsmpat nk celebrate je..naseb bek aku da bli hadiah awa-l2..^_^

10 ulasan:

Illiana Hidayah berkata...

gud luck beb!hohoho..lama dowh aku tak drop by sini...ehheheh

rj Etika berkata...

cane buat request dekat kay_are? -.-"
nak tau jugak.

hidayah berkata...

thanx 4 da present! nnt abes exam ite p la dinner same2! :D

Orkid Edyliyne @ OrkEd berkata...

OE pun suka tengok gambar yang dia lukis tu...
menarik...
(n_n)

bunga berkata...

good luck..

betul xnak gelak..betul ni..

hahahahhaha

(akhirnya)..haha..

aleen aiden berkata...

amboih2,berkasih syg btul korg nih eyh.
(baru pas jenguk blog die)

Mohd Nor Quiyyum berkata...

cantik2! *tangan ke bahu mata ke atas*

kay_are berkata...

tajuk ko tu macam dah terlebih sangat bro.. aku bukan alexander.. ahakz! ape pun thanx!

twinscraftlife berkata...

Hi! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com/

Cik Miera berkata...

bestnye ada yg lukis kan pic ko..bila la org nk lukis aku lak..haha