07 Mac 2011

SEKOLAH MENENGAH SAINS SEREMBAN, DALAM KENANGAN...





kelas 5 theta 2007 punye logo





mood-sedih + bangge

tanggal 8 mac 2011,yakni hari selasa,

akan terciptalah satu sejarah baru..

akan wujudlah satu nama baru..

akan lenyaplah satu nama,

nama yang satu ketika dulu hanya sekadar nama,

nama yang satu ketika dulu tidak bermakna apa-apa,








SASER..

namamu teratas..

takkan SASER hilang takhta...

aku bangga,

aku adalah salah seorang warga SASER..



ya, 2 tahun tidaklah begitu lama..

tapi,

aku membesar dan menjadi seorang manusia di sana..

aku memiliki sahabat yang boleh menjadi peneman di kala tawa dan tangis..



aku menjumpai pengajar dan pendidik yang begitu hebat, yang begitu gigih mendidik aku..



kini,

semuanya bakal berakhir..

namamu, kehebatanmu, segalanya...

namun begitu..

aku tetap warga SASER!

once a SASERIAN, always be a SASERIAN!!

p/s-teringat zaman tengok wayang mlm sabtu, jalan2 mase prep..main futsal kat blakang blok kasturi..baca quran ramai2..makan megi ramai2..mandi ramai2..maen carrom kat common room..dem!

p/s/s-fak ar..kenape kene tukar name sekolah tu????bodo betul la sape yang punye cadangan nak tuka name skola...


p/s/s/s-seronok lak bile tgk ramai yang tuka profile pic jadi badge SASER..rase bangge sebab aku pun salah seorang dari mereka...kau ade????

25 ulasan:

Encik Blogger berkata...

tringat plak skolah lame.. SMKJ3.. =(

padle berkata...

yeke...best kot zaman skola dulu..

kay_are berkata...

owh.. budak saser ke brader padle.. baru kutahu

padle berkata...

kay_are-yup2..proud 2 b saserian..hehe

Mohd Nor Quiyyum berkata...

saser tu ape?

padle berkata...

saser tu.........

Gieyana berkata...

akak takder..tersasar ada ler..hihii..

sayang lak bila nk tukar nama tue kan..:)

i am S!L4H.. berkata...

haku x de. ngeeee~

padle berkata...

kak gie-tu la pasal...name tu da best kot..xyah la nak tuka name laen...

padle berkata...

iams!lah-buat2 ade je la ye...hehe

padle berkata...

iams!lah-buat2 ade je la ye...hehe

kamarukom berkata...

eh tukar jd name ape ni? laaa padel bdk saser ke hahak..otak pndai ni baguih2

♥e'in♥ berkata...

sekolahku, syurgaku.. huhu.. wey, yg preview blog 2 ko kena tunggu turn taw.. ;p

padle berkata...

kamarukom-yup2..aku dak saser..n im proud 2 b saserian!

padle berkata...

ein-xpe2..janji nnt ko buat review psl blog aku..xkire!

zazaw berkata...

pehh
kau budak saser ae dulu
patot lah mcm penah nampak kau kat Terminal One
*tiba tiba
HAHAHA
budak SASER handsome2 doh
HAHAHAHAHAHAHHAAHAHHA

bunutsBUNDLE berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
padle berkata...

zazaw-terminal 1?aku kalau outing lepak kat masjid negeri je ar..hehe

aku salah seorang produk SASER yang kacak kot..xkan ko xtau lg..haha

Bazilah berkata...

budak-budak saser sase2 belake :D

aleen aiden berkata...

ade 2org kwn budak saser jugak.tp xsasa.hu3

padle berkata...

bazilah-aku sedar,badan aku xde la sase mane pon...:P

padle berkata...

aleen-ko rase2 aku nk sase x?hehe

coffeepinkee berkata...

nak jugak
i'm brashian ! haha
**brash pun nk tuka name.sedih gile

padle berkata...

brash tu ape?

brash your teeth ke?

bukan penggoda berkata...

nak tuka nama? pelik2 je.

u were once saserian, i was once seserian.