03 Mac 2011

EFF untuk kamu,PENCURIK!!


pic courtesy of google
tensen ni..

nak kate mahal,xsampai 30 inggit je pon..

nak kate lawa,lawa lagi maya karin..(wth?)

nak kate vintage,MS88 lagi vintage..

nak kate stailo,aku xde la bubuh apape aksesori..

nak kata selamat,selamat lagi ARC...

TAPI,

kenape aku punye jugak yang ko rembat?

kenape aku punye jugak yang ko kebas?

kenape aku punye jugak yang ko sapu?

kenape aku punye jugak yang ko sebat?

KENAPA?

ape salah aku?

ape dosa aku?

apa silap aku?

apa khilaf aku?


senang cerita,

lu memang EFF la,pencurik helmet!!!

aku EFF ko sampai bile2!!


bukan ni helmet aku..



camni la rupe helmet aku,tp lg lawa ar...





p/s-helmet xde,camne nak balik banting?dem!

48 ulasan:

A.s.t.i.n.a berkata...

alaa siannyee. tulah lain kali kai serban...

penyejuk hati berkata...

camne leh hilang? ciannye..

padle berkata...

astina-hehe..memg knfirm kne tahan ngan pak guard nnt...

padle berkata...

penyejuk hati-xtau la..pncurik tu desperate agaknye....

mera zati M.z berkata...

hoho sabar ye.. helmet je pun.. beli baru sudeyh :P

F.a.S.h.E.e.H.a berkata...

Alamak.. helmet pun orang nak curi kan? Tah pape dorg ni.. Lama gua tak jenguk sini :)

padle berkata...

mera zati-aku sayang kot helmet tu..adehh..

padle berkata...

fasheeha-tu la pasal..pasni slalu2 ar jenguk sini k!

saljihitam berkata...

aku pun tak paham.

helmet pun nak curik. ape kejadahnya ?

HAHA. sabar ye bangg.

Myaby berkata...

sbb.

sbb.

die nampak helmet ko dlu. br die nampak helmet yg lain.

sbb tu die rembat helmet ko.

hakhakhakhak.

jom rembat die balik nak?

Cik Eliza berkata...

beli baru suda~

haha!

;p

FATIN SYAFIQA berkata...

er, aku ade kat blik. tak guna pon. nak? hehe

y-A-n-A berkata...

helmet dia pun kena curi sebb tu dia curi helmet org lain.. =.='

Sham berkata...

salam kenal...

EFF tu apa bro...?kira makian tahap ultra punya la ye...?byk2la sabor ye...

rashidi berkata...

nasib baik ak pakai kereta..

kamarukom berkata...

kekekeke sabor jela padel ye..helmet bukan sekuntum ;p

zazaw berkata...

kau chill doh
nanti aku hadiahkan kau helmet gedabak punyaaa aaa aaaa

KUREKURE COMEL berkata...

ciannya....cari buah tembikai ye....

sama je kot...hehehe...


kalo jumpa pencuri tu sila sekeh laju2 ye...

Amna.Qadeeja berkata...

huhu helmet bruk cmane pn still dowg nk rembat jgk, xmampu brangkali haha

belila yg bru yg longgok pnye 3 bji rm10 heheh gurau je ;D

padle berkata...

salji hitam-aku nga bsabar la ni....adehh..

padle berkata...

myaby-tu ar pasal..desperado pnye pencurik helmet!

padle berkata...

cik eliza-memg nk bli,tp helmet lame tu ade sentimental value ouh......

padle berkata...

fatin syafiqa-bole gak..aku nak kaler itam je tau...kaler len xmo!

padle berkata...

y-a-n-a-helmet aku kne curik,aku xcurik pon helmet org len...pe cite tu....

padle berkata...

sham-aku xsmpai ati nak abeskan ayat tu..cukup ar sekadar EFF je....

padle berkata...

rashidi-untung ar lu ade kete..gua nek moto lagenda cabuk je....hee

padle berkata...

kamrukom-gua sayang ar helmet tu..knape la helmet tu gak yg kne rembat...adehh..

padle berkata...

zazaw-betul ke ni?aku nak yg full face tau!!

padle berkata...

kurekure-xnk tembikai..bek aku pakai helmet construction site tu je...

padle berkata...

AQ-hehe..kalo ade yg jual 3 rm10,memg xheran langsung ar helmet kne curik...

Illiana Hidayah berkata...

dude, pasni ko letak watermark sket kat helmet ko...

padle berkata...

illiana hidayah-aku ade bubuh stiker kat helmet tu..harap2 pncurik tu xtanggalkan...

gEe berkata...

bru je smlm ade org curik helmet sedare sy kat umh. dh la helmet mhl. kesian btol. klau xde duit sgt nk beli helmet, gi la mngemis. haha

padle berkata...

gee-tu la..helmet tu satu keperluan kot..tensen btol ar..dem2

YOUsoF berkata...

Aku sangat paham perasaan ko bro..

sebab aku penah gak rase pengalaman 'indah' ni, di hari jumaat ketika orang tengah berjemaah.. manusia tu boleh kebas helmet aku. 'Bertuah' gila aku rase mase tu..


tapi helmet aku lawa sikit la dari helmet putih atas tu.

sabar bro.. ade 'hadiah' tuk manusia camtu nanti..

padle berkata...

yousoF-betul ke..kite senasib la ni bro..xpe2..tggu la aku bli kete nnt,xyah pakai helmet lg...

fathiah berkata...

xde rezeki la tuh. huhuhu... nek bus suda... :) follow u

rj Etika berkata...

hahahahaha....gile hensem pencurik helmet tu. helmet apollo pon nak tibai ke? cisss...

padle berkata...

fathiah-bus uniten ni x bape nk punctual ar..tu yg aku nek moto..

tp kdg2 slalu lmbt gak aku smpai klas..hee

padle berkata...

rj Etika-tu la pasal..msti die da desperado nk pakai helmet,pastu die men sapu je ape yg ade..dem2!

-[miracle]- berkata...

walaweyhh! kesian :P

padle berkata...

miracle-tu la..tp xkn kesian je kot..bg la dana tok aku bli helmet baru....

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ berkata...

kerap sgt jd hal ni..eeeee
jahat btol..
u tinggal kat mne helmet tu?
len kali smpan dlm bilik :)

kay_are berkata...

helmet cenggitu pun nak rembat gak ke? x siuman nye insan tu.. ish ish

padle berkata...

gadismerahjambu-aku letak kat atas moto sbb taim tu da lmbt nk msuk klas...abes klas je tros lesap helmet tu..dem2

padle berkata...

kay_are-tu la pasal..helmet murah pon nk sebat...adehh...

falia shazana berkata...

orang memang suka curi helmet la.. sebab tu jangan lupa letak tali tu kat bawah seat.. helmet aku pun pernah kena curi.. yang mahal lak tu.. siot jek.. lepas dah jadi, memang aku jage helmet baru ni betol2.. heheheh...

padle berkata...

falia shazana-aku blom bli lagi helmet baru..ko xnk bg sumbangan ke tok aku bli baru weh...