30 Mac 2011

aku kembali!


salam..

akhirnya, tamatlah semester 1 di uniten..alhamdulillah..

jadi,
aku akan kembali bergiat aktif di alam maya ini..

ramai yang tag aku sepanjang aku 'invincible' ..xwori,nnt aku buat k!

tu je tok malam ni..

banyak benda nak story kat korang ni..tapi aku kasi sneak peek je dulu k!
















p/s-teringin nak pakai bow tie tok dinner sabtu ni..tah camne la rupe aku nnti agaknye...^^

21 ulasan:

penyejuk hati berkata...

welcome back!!lama tul menyepi..lama x dgr citer..

nak pakai suit ke time dinner nnt? wah..sure macho abis ar..jgn lupa tunjuk gambar k! (^_^)

hafiz hafizol berkata...

singgah sini kembali.. waa... aku lagik beberape Hari nak final.. asal ko dah habes final?? *wink3

Mohd Nor Quiyyum berkata...

selamat kembali:D

Myaby berkata...

wawwww wieeeee

dah habis exam meh.



:)

Amna.Qadeeja berkata...

hey' slmt kembali !
waahh,da abes sem eh?conok2 leh berpoya2 ahahah ;D

padle berkata...

penyejuk hati-juz pakai kmeje ngan jeans je kot...segan ar nk pakai suit,nnt nmpak macho sgt..hehe

padle berkata...

hafiz hafizol-selamat berjuang dengan kertas dan pen bro!aku nk men PES smpai muntah2 kat uma ni..haha!

padle berkata...

quiyyum-selamat2!~

padle berkata...

myaby-yup2..sangat2 gembire,walaupon exam payah gile babeng...

padle berkata...

AQ-hehe..bese ar..exam da abes,bole la ngadap laptop 24/7..^_^

syai.nia.sharif berkata...

best tak UNITEN ? :D

padle berkata...

syai-best gile!!asek bergumbire je spnjang mase..time exam je baru ngadap buku...

kay_are berkata...

ade aku kesah ko kembali ke tak?? ahakz.. welcome back bro!!

padle berkata...

kay_are-aku tau ko rindu kat aku...buat2 xkisah lak ko kan..hehe..thnx der!

fyna berkata...

welkam back.....






jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Gieyana berkata...

uits..radio lawa!hihi..

last pic tue seksaaa..kekeke

padle berkata...

fyna-aku da singgah weh!hee

padle berkata...

kak gie-radio tu vintage tau..gamba last tu,arrrrr......abaikan je la ye...^_^

Ct Nur Azreen berkata...

amboi! enjoy sakan bang !

hafeez berkata...

lawa siot radio tu....thumbs up la...

saljihitam berkata...

ouchh, seksi tapi radio tu gila oldschool. wewitttt~