03 November 2010

tagged by QUIYYUM

LOKASI-mcdonald banting

memandangkan aku free,dan wifi di mcd juge free,maka dapat la aku menunaikan hajat quiyyum yang ingin mengetahui 25 fakta tentang diri ini..

senanye aku da pnah buat mende ni..refer kat sini kalo nk tau..

tp xpe ar..aku buat lg skali..

1-aku berjaya menghabiskan novel 'BUMI CINTA' hasil tulisan habiburrhman el-shirazy dlm mase 1 ari je..(yakni pada 2/11/2010)
2-aku da boleh main gitar,walaupun xde la power sgt..try tgk ni..
3-aku minat PARAMORE,sejak aku g konsert die ritu..refer post ni.

4-aku tringin nk beli skinny pull n bear..nyesal ritu xnk bli time jln2 kat pavi..eff!
5-is currently not an oversea student..
6-tgh mencuba tok mengkhatamkan tv series HOW I MET YOUR MOTHER.
7-suke karaoke,tp ngan memembe ar..
8-aku pernah menyanyi lagu DAS BESTE kat depan orang german..da la lari key..bantai je r..
9-aku gila ayam
10-aku allergik seafood.
11-aku rindukan 3IXORA 2005
12-aku gian main futsal
13-aku kuat bersin..rummate aku msti tau hal ni
14-penggemar barangan bundle..e.g-andy warhol,keith haring,jean michel basquiat
15-aku masih blom dapat lesen lagi tok bwk kete dari parent aku,walaupon aku da dapat lesen dari JPJ..xtau nape..
16-im taken..wink2!
17-aku degil
18-aku suka bace suratkabar KOSMO! sbb cerite die simple n padat
19-aku xpndai ngomong jowo,walaupun aku ni anak jawa..
20-aku paam kalo org cakap jawa,tp aku xreti nk balas ape yg die cakap dlm bhse jawa..ngek sgguh saye ni..
21-ade sebuah laptop acer yang hampir menemui ajal..asek BERDARAH je skrin lappy aku..
22-suke mkn coklat
23-kuat makan
24-xsuke sayur
25-da pandai makan sambal..

puff!!!

siap pon..nk tag sape eyh..

MANTOL

cukup la tu eyh..xmo ramai2

4 ulasan:

Mohd Nor Quiyyum berkata...

haha ske no 21~

Jufa Eriana berkata...

jangan biarkan jawa pupus dek zaman.
bangga la dengannye haha

padle berkata...

jufa-ok2..aku akan cube sebaek mungkin tok jadi jawa sejati!

quiyyum-hehe..cume dak2 bilik 8/408 je yang memahami situasi lappy aku..

M berkata...

wahaha..ak pn ske no 21..1st terkene ak rse mcm dlm cite hantu..ad darah2 kat laptop..