24 November 2010

THE SECOND CHANCE


ni antara quote2 yg famous time orientasi kat UNITEN

-PLEASE OBSERVE A MOMENT OF SILENT
-ALL STUDENT,PLEASE RISE
-MAY I HAVE YOUR ATTENTION?
-PLEASE BE QUIET!

tipikal orientasi di sekolah,universiti&universiti kat malaysia ni..tapi nak wat camne kan..nama pon pelajar BARU, kena la tahan benda2 mcm ni..

bagi bekas pelajar ALG12 DALAM NEGARA, aku rase kite memg sgt2 assabiah giler time orientasi..sampai2 kat registrar office je,nmpak QUIYYUM ngan KHAIRUL SYUKRI nga lepak2..nmpak plak HOZEFA ZAMIER,pastu ade RASHIDI dtg bsama2 RAJA FAIROL yang sedang menanti kehadiran TARMIZI,AFIQ dan HAFIZ NAIM..FARAHEIN dtg bwk awek,tp ZAIFUL FADLY cakap AMIR EHSAN xnk duduk hostel..

complete~~

malas nk cerita psl orientasi..sumpah xseronok dgr talk yang boring..
nasib baik makanan terbaek dari ladang..

target kami:
-DEAN LIST SEM INI
-PERFORM SCORUN
-HAVE FUN AT UNITEN!

harap2 kami boleh..doa2 la tok kami ye kawan2!

bilik pon tiptop..aku sebilik ngan blogger terhebat di besout A.K.A QUIYYUM..memg tetiap mlm aku xbole tido awal la sbb kne mlayan pillow talk ngan die..

isnin depan da stat kelas..risau jugak sbnrnye sbb da dkat 3 bulan xsentuh buku..

inilah landasan baru untuk aku..lupakan semua yang sudah berlalu..ini masa untuk maju ke depan..

hidup xboleh selalu kat atas je....kan padle?



Aku benci german aku xkan lupa deutsch sampai bila2..

12 ulasan:

Syafiqah berkata...

selamat berjuang!
:) may Allah ease...

DreamLogic berkata...

amek alg kt intec eh?
mst knl syariful kn? kwn satu sekolah dlu.

btw sy penah blja 3 bln kt sane under MEP. hehe

slmt kembali berjuang!

M berkata...

pillow talk sey..x brajak..haha

padle berkata...

syafiqah-same goes to u,kawan!

padle berkata...

dreamlogic-yup,knal sgt2,tp xrapat la..kamu di mane skang ni?

padle berkata...

mantol-nnt kalo ko balek mesia,sggah la sini..kite pillow talk rmai2 k!

Aizat Azizan berkata...

all the best padle.

Mohd Nor Quiyyum berkata...

uniten terbaik!

aik? terhebat?? haha

thx!!

xoxo

eLLa berkata...

gud luck!!
xske gak orientasi..

padle berkata...

quiyyum-msti ar..ko kan blogger terhebat & terunggul kat uniten ni..

padle berkata...

aizat azizan-ko pon same gak bangjat!gudluck kat DE..

padle berkata...

eLLa-tp nsb baek la orientasi kat sini 3ari je..kalo x,memg boring gile la...