20 Oktober 2010

ITS PARAMORE,BABY!

paramore....pa-ra-more!!!

sumpah best..xtipu..walaupon aku duduk kat seat yg paling murah,tp aku dpt duduk..haha!ape gune beli tiket mahal2,tp xbole nk duduk..(saje nk sedapkan ati)

mereka sangat PUNCTUAL..aku ulangi,PUNCTUAL..
konsert start pkol 8 stgh,8.27 dorg da smpai..

moment hayley william kuar dari kete tu memg sgt mengujakan..nmpak je rambut kaler merah,kompom tu hayley..comel ar die tu..

ni antara quote die mlm tu..

"Welcome to the family.. We sucked you in and we never gonna let you out!"

best2..

opening act by Y2K,tp dsbabkan kitorg msuk lmbt,xdpt tgk performance dorg..tp xpe,bukan tu tujuan utama aku dtg STADIUM BUKIT JALIL...hehe..

most of da song aku pnah dengar,tp xsemua lagu aku dpt sing along..al maklum la,xcukup mase nk mghayati lirik lgu dorg...

ade la 5,6 lagu yg aku ingat2 lupe..nk contoh?amek ko..

byk lg ar..

1st song lagu ignorance..memg sangat happening!(sbb aku ingt lirik lagu tu)..

tp ade technical problem time dorg main akustik..microphone hayley xkuar bunyik la plak..

abes konsert,ingt nk carik la bju wat souvenir..tup2,tinggal saiz bapak2 je...padan muke ko padle..sape soh xnk bli awal2..
abes konsert,ni la xtvt aku..

lepak andalus,mkn briyani chicken,tgk bola,tdo bilik kulai kat vista komanwel,btolak balik ke s.alam pkol 8 pagi,smpai s.alam pkol 10..

itu saja utk ari ini..sori xde gamba,blom abes edit lg..aku xsaba nk post cite ni senanye...da siap edit,aku post k!


2 ulasan:

Suey Al zahra. berkata...

Fuh,terlepas...cepat laa upload

padle berkata...

cik suey al zahra,bwk2 bsabar k..akan diupload ASAP..hehe