31 Mac 2010

kalo asek slalu menang pon xbole jugak..

mlm td,pkol 8 suku,aku,bapak,zaki,raje ngan mijan btolak dr kolej cemare dgn 1 harapan,1 tujuan, 1 destinasi..(da mcm dialog AF la plak),yakni mnyaksikan perlawanan sparuh akhir 1 antare selangor menentang negeri sembilan...walaupon ujan renyai2 drpd ptg,tp kitorg redah jgak...semangat pnye pasal..

ksudahannye,selangor kalah 2-1..

aku xkesah selangor kalah..adat la tu kan..(nk sedapkan ati je)..tp yg aku xpuas ati,knp bile slangor msokkan gol,pnyokong bsorak mcm mnang piale dunie..tp bile selangor bolos,pnyokong ngutuk player2 mcm dorg tu ibarat kuli batak dorg,yg boleh dimaki hamun,dihercik,dicerca sewenang wenangnye..aku xcakp sume,tp segelintir je yg brperangai cam ni..nk kate xmatang,memasing da bejanggut...

CMON LA MALAYSIA!

spatotnye bile time2 slangor nga under pressure,pnyokong ptotnye bg dorg smgt,bia dorg brmotivasi tok dptkan gol..ni tak..asek mnyumpah seranah je kejenye...smpai ade awek tu mngutuk player slgr cam s**l..awek oh awek,harap rambot ko je lawa..cane la balak ko ley sangkot kat ko eyh...

ni 1 hal lg..kalo da kalah,xyah ar nk pcahkan krusi..wat ilang tenage je nk pcahkan krusi tu..aku ngaku,dulu aku pnah pcahkan krusi mse slgr lwn kedah time aku form 2..tp mse tu aku bebudak ag..blom baligh ag kot...so myb pbuatan 'nakal' aku boleh dimaafkan..tp mlm td,dpn mate aku,ade pakcik tu,umo die aku agk2 dlm 50-an kot,sukati die je pcahkan krusi,pastu baling kat pnyokong slgr..da la kantoi,pastu die bole wat dunno je..ape die ingt die sorg je ke yg baya tiket kat stadium tu...
PAKCIK,ORG LEN PON BAYA RM10 GAK,TP XPECAHKAN KERUSI PON..!!!!
nsib bek aku xbwk kamera (ingt nk pnjm dslr hidayah,tp xbrani nk mnx)..kalo x,memg aku da post gmba pakcik tu kat facebook...

so,ksimpulannye,slgr men mlm tu memg best..hope sbtu ni slgr ley pulun btol2...






p/s-gmba kete tu aku amek mse odw nk g tgk slgr lwn pos msia ritu..sje je nk gtau yg kete ferrari pon bole lalu jalan kebun,xkan kete proton xbole kan?

p/s-man u pon kalah 2-1 ngan bayern...myb xde luck kot..

2 ulasan:

Mohd Nor Quiyyum berkata...

selangor tetap terbaeeekkkkkk!!!!

Syafiqah berkata...

haha..pakcik emo terlebih~~~~~