04 Mac 2012

EPISOD DUKA DI HARI SABTU



Ape perasaan kau, bila kau masuk shoping kompleks, pastu ade satu kedai tu buat offer barang baekkk punye,then kau pun dengan eksaitednye terus sambar barang tu dan dah keluarkan wallet untuk beli barang tu, pastu tiba-tiba cashier tu cakap,


"barang ni cuma untuk yang ada member card je."


boleh bayangkan perasaan aku tak?

aku dah masuk fitting room dekat 4,5 kali kot untuk cuba try test skinny jeans tu, sampai brader yang jaga entrance fitting room tu pun dah malas nak layan aku.

lain kali, kasi tau la awal-awal kalau kau buat promo untuk member je lahanatt..takde la aku terhegeh-hegeh menerai (mencuba) skinny jeans tu..





p/s- Lelaki Atas ( translate ler sendiri ke bahasa inggeris), kau memang jilaka.


5 ulasan:

Amna.Qadeeja berkata...

err celakanya perasaan tu kan?

padle berkata...

Memang amat2 jilaka perasaan itu..sabo je la kan

zazaw berkata...

nampak nya kau seakan marah nak mampos !

padle berkata...

zazaw- memang aku marah gile ni..aku dah kuar duit nak beli skinny tu kott..sekali cashier tu bole cakap camtu kat aku..sangat jilaka

kay_are berkata...

memang mendatangkan kemarahan!! selalu gak nampak promo tak bape promo camtu..