07 Mac 2012

ENTRI SUPPORT KAWAN


kesian kawan gua..dia cuma buat entri pasal mereka-mereka yang #UltrasKepop je, terus ada yang emosi.. sayang bebeno gamaknye kat abam-abam ngan kakak-kakak K-Pop tu..

gua tak minat k-pop, tapi ade la 3,4 lagu die yang gua boleh sing along, padahal gua xtau camne gua boleh hafal lagu k-pop tu..put your hands up, pu pu pu puttt put yo hands up! haha!

kemon la bro..pasal k-pop pun mau emo ke?

daripada korang emo pasal k-pop, baik korang emo dengan gambar di bawah ini.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




p/s- lebih baik jadi #UltrasLiyanaFizi daripada jadi #UltrasKpop




3 ulasan:

Zaki Marsoha berkata...

thanks abam padle kerana menyapot aku.sayang kau selalu ! mmuahh !

sara zainol berkata...

kwn yg baek !

kay_are berkata...

aku minat je kpop.. tapi takde r nak emosi2 orang kutuk kpop.. so kadang2 aku pun pelik..