23 Julai 2011

kau kutuk defender malaysia,macam kau hebat sangat


tak dinafikan,

memang semua kecewa dengan kekalahan malaysia di tangan singapura.

tapi adat lah tu kan..takkan asyik nak menang je..barcelona pon pernah kalah..

tapi yang tak sedapnya, kat twitter tak abes-abes nak kutuk player malaysia, especially defender kita..

kmon la brader..diorang dah cuba yang terbaik..bukannya diorang duk tengok je player singapore tu shoot bola..

gua bukan bias walaupun Asraruddin Putra tu defender Selangor..

gua bukan bias,walaupun Safiq Rahim tu player Selangor..

gua bukan bias,walaupun Safee Sali tu ex-player Selangor..

kita belum kalah lagi ar..

ada second leg khamis depan kat bukit jalil..

sape2 yang duk kutuk malaysia tu, kalau berani turun bukit jalil la nanti.. Lu orang goyang apa?
kalau goyang kasi potong la orang 'punya' bagi anjing makan la...

pesanan dari member gua,

itu kubu mesti mau tampal balik mana-mana yang retak,kasi simen balik! Go Tigers Go!




budak ni nak cakap yang MALAYSIA BOLEH sebenarnya..



5 ulasan:

Aiman Hj Amin berkata...

Hahah.. setuju gila.. beragak la.. kalah menang adat permainan r.. ak pn ckp ngn abg aku cmtu mse ktrg tgk bola sama.. ak suruh dia main tgk ckp besar sgt.. hahah.. :D

iniialahaku berkata...

yup...stakat ckap pom pang sna sni xguna klau SNBJ pon xpernah kata nak turun...bila mng, pergh,mlmbung2...bila klah?srupa dgn apa maki...

mmg defend bnyak mistake,klau betul2 fllow team kbngsaan main, dfnd kita truk dah lama dah...dari taiwan dulu lagi mistake2 mudah ni...

ni pandai ckap je, geram pon ada aku kat mamat smalam kat kedai rumah aku ni..

nawal addina berkata...

budak tu comel ! haha

-.-

Amna.Qadeeja berkata...

huhu biasela 2 padle, ble menang dipuja2 pas 2 tyme kalah mulala duk kutuk. lumrah manusia mmg cm 2

penyejuk hati berkata...

comel kasut bdk kecik tu..^_^