09 Februari 2011

aku, dia & vintage photo contest



assalamualaikum..

setelah puas aku membelek2 gambar di laptop,inilah dia gambar2 yang akan aku pertaruhkan..

incik KOM,sila amati gambar2 aku ni k!ada banyak nilai2 estetika dan sentimental di situ..








gambar ini diambil semasa aku habis pantang..bukan pantang bersalin,tapi pantang sunat..tu yang duduk tegak semacam je..takut seluar kene ehem2..ngilu mat!!hee..




gambar ini diambil semasa aku mengambil bahagian dalam hari ikhtifal sekolah taski al-huda..
aku dah xingat aku cerita pasal ape..mak aku cakap,kostum aku ni ade gaya aladdin..paling style tang selipar..nanges2 aku mintak abah aku belikan selipar tu tau..sangat2 vintage!





gambar berani mati aku!
ini gambar along aku..yup2..mase kecik2,kami diajar untuk menjadi seorang peniaga..tapi kenape mercun,itu yang kami xtau..best woo jual mercun..agak2 xde customer,kitorg je la yang duk bantai mercun2 ni..tapi ni zaman dahulu kala..sekarang kami dah cuci tangan,ok..dah xbuat kerja2 camni lagi..jgn tiru aksi ini,ok!





itu sahaja gambar2 yang dipertaruhkan..

nak tau lebih lanjut pasal kontest ni,sile terjah SINI


mau tag

quiyyum (as usual)



p/s-KOM,aku sangat2 memerlukan kamera ni...ko paham2 sendiri la ye..hee..




66 ulasan:

gilastats berkata...

Hi. Wah... ini betul2 vintage, mmg artistik la.

Mohd Nor Quiyyum berkata...

del ade harapan menang ni :)

btw thnx sbb tag ak :)

Si Gadis Pipi berkata...

gudluck to you 2 :)

SoLy SoLicious berkata...

chantek.. g.luck ye kamu :)

Nadia Mashuri berkata...

gud luck..
hehhee..

Amna.Qadeeja berkata...

mane ade sy kena tag..clap owg nih huu

Bazilah berkata...

comel oh yang second tu haha cam nak menari tarian india je. :D

fAiRy PrInCesS berkata...

statement utk gambar first tu lawak.. hahahahaha

Anati Soki berkata...

heheh.. vintage habis.. heheh. seliper tuh mahal ooh.. heheheheh..
goodluck bro!

tykaa berkata...

love the first one . good luck ! ^_^

+yntan+ berkata...

hei2 padle..join juga rupenye...wishing u best of luck lahh ye :)

cntik gmb2 kat atas tuh.. :)

Gieyana berkata...

x reti nk buat vintage2 nie..tlg buatkan utk akak leh?hihi

padle berkata...

gilastats-hehe..ni sume gamba tahon 90-an kot..

padle berkata...

quiyyum-iA..harap2 la..

padle berkata...

sigadispipi-thnx!!

padle berkata...

soly-cantek?maseh2!

padle berkata...

nadiamahsuri-thnx!xnk join ke?

padle berkata...

AQ-ade la....kat bwh skali..

padle berkata...

bazilah-erk..knape kne tarian india...nk buat tarian klasik arab ar..hee

padle berkata...

fairyprincess-hehe..itu kenyataan kot..

padle berkata...

anati-thnx!xnk join ke?

padle berkata...

tykaa-yeke..gamba yg lg 2 camne?

padle berkata...

yntan-msti la join..adiah best kot..thnx!

padle berkata...

kak gie-bole je..bak mai gamba2 akak,nnt saye editkan..tp kne bg upah la..hee

cik aleen berkata...

HAHAHAHHAHAH :D kawan aku ke nehh ? kompius jugak. engat salah masuk blog td douh :)

:: anne_aNzaNar :: berkata...

good luck to you, as well~~

sarah abadan berkata...

waahh cantik2 gambar...good luck :D

cikCEPET berkata...

gudlux weh...!
leh tahan sume pic2 tuh...


:))

KUREKURE COMEL berkata...

alolo...comelnye...hehehe...
mina dh buat...

OdydOdif berkata...

gudluck to ur pictures too :)

khairul hisyam berkata...

lawa gambo. hehe

Amna.Qadeeja berkata...

tngokla tp xjnji heheh thanx tag ! :)

padle berkata...

cik aleen-ko xsalah masuk blog pon..eheh..

padle berkata...

anne-thnx!!

padle berkata...

sarah abadan-cantik ke?thnx!!

padle berkata...

cikcepet-boleh tahan je?hehe..thnx!!

padle berkata...

kurekure-erk..segan la..da buat ke?gud luck,btw!

padle berkata...

oddy-thnx!

padle berkata...

khairulhisyam-thnx!

::Cik Zatie:: berkata...

nice! gud luck ^^

Myaby berkata...

gua vote gambar no 2. style kasut tu! ngaahahahahah

Syafiq Rosli berkata...

all da best bro..

fiq. berkata...

hey! gud luck.
nice vintage ok! :)

farizawr berkata...

gudluck incek (:

padle berkata...

cik zatie-thnx!
myaby-hehe..tu slipar ar..bukan kasut..
syafiq rosli-thnx der!
fiq-thnx!!
farizawr-maseh makcek!!

syazaqilah berkata...

wahh , gmba memang vintagee habis :D , gudluck juge ye :)

miss senyum berkata...

haha comel jep

mira_nas berkata...

oohh..comel tu.. hehe

kamarukom berkata...

tenkiu 4 joining my contest padle!! ;)
komen dh brlambak bru ni gwa smpt komen hahak..bz sket bro
gmbr taun gajah btul nih hahak
gudlak ye ^o^

aqish basir berkata...

all the best yok!

Illiana Hidayah berkata...

gud luck contest~
aku suka gambar mercun tu..hahaha...order ngan ko tahun ni bley? ngeeeee

She's retarded berkata...

wah!banyaknya gambar mse kecik2 dulu

Imran nyambek berkata...

muke lu macam muke anak buah gua.

Raji berkata berkata...

hahaha lawa baju aladdin tu ;D
kalau ak ad scanner ak pun nk letak gak gmbr ak yg dulu2 tuh xD

zazaw berkata...

kenape muke kau kecik dan besar jd lain ehhh

cik ayin berkata...

cun..hehe
gud luck yaww :)

anamizu berkata...

semart2!
ngilu ek?? hak3

Dee Zahari berkata...

owhoho.

cute je mse zaman kegemilangan dulu.

^___^

nelly berkata...

Gud luck ya .

padle berkata...

syazaqilah-thnx awak!
miss senyum-gamba mane paling comel?
mira nas-aku memg comel pon..hee

padle berkata...

kamarukom-pastikan ko memilih dengan adil dan saksame tau!

aqish-thnx yok!

illiana hidayah-aku da bersare la dari jual mercun..

padle berkata...

she's retarded-name pon vintage kan..

imran-bese ar..kalo da comel tu,sume nak ngaku anak buah..haha!

raji-cpt2 ar bli scanner weh..aku nk tgk gak gmba ko mse kcik2 dl

padle berkata...

zazaw-da besa,muke aku banyak jerawat ouh..normal la tu kan..

cik ayin-maseh2!

anamizu-siyes ngilu do kalo kne...

padle berkata...

dee-skang ni aku x cute cam dulu2 ke?smpai ati ko..

nelly-maseh ye..^_^

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ berkata...

hahahaha..gambar pas sunat xley blah..haha..comel :P

padle berkata...

gadismerahjambu-comel ke?hee..maseh2