06 Oktober 2010

kawan2,jom tolong beliau



best gak lepak kat mcd pg2 ni..
dpt tenet pree,bfast pon ade org blnje..
bace paper free..

memg sronok!

jd,sila la bgn awal setiap ari ye incik padle..

ni ade mende nk kongsi sket..

td mase aku bce paper STAR, ade ruangan tok pmbace meluahkan isi hati dorg..
ade sorg ni,name die PAUL HANNAM..die org UK,yakni united kingdom okey,bkan ulu kelang..

aku da translatekan luahan ati die..

"TANG MANA CEK LEH DAPAT JERSI MALAYSIA?"(ni headline die)

'cek ni slalu la dtg malaysia ni,pasai tokwan cek asai dari malaysia...mggu lepas cek p jalan2 KLCC,depa duk tunjuk iklan pemain bolasepak malaysia yang legend punya..santokh singh la,terhantok la(yg ni aku reka sendiri tau).
cek punya la teruja tgk depa ni..cek pon berhasrat nk carik la jersi malaysia,nk pakai taim kuliah kat UK sana nnt,msti kawan2 cek jelez tgk cek nnt..haha!cek tepon tokwan,tnya die tang mana nk carik jersi ni,tp tokwan taktau tang mana ada jual..
cek pon carik la kat area KL,mana la tau ada jual jersi malaysia yang murah2..tp tup2,tu dia..suma duk pakat jual jersi EPL ja..takdak langsung jersi Malaysia..
tensen punya pasai,cek anta la email kat FAM,tapi depa wat dunno je..hampeh betoi...
jadi tujuan cek tulis surat ni cuma nak tanya,ada x sapa2 yang tau kat mana ada juai jersi malaysia lagu kat lam iklan KLCC tu..cek tringin sangat nak pakai ni..

sekian,terima kasih..

PAUL HANNAM.
KENT,UK'

lbey kurg camtu la post die...

jd,kepade incik paul hannam,aku cadangkan incik pegi AL-IKHSAN,xpon UPTOWN ke..xpon incik search je kat internet..tulis je "kat mane ade jual jersi malaysia"..pasti incik akan jumpe pnye..

kalo incik nak jersi SELANGOR,incik pegi la ke stadium shah alam,tp pegi taim ade match la...

ni la jersi yg die duk carik agknye...


itu sahaja celoteh aku tok ari ni..xmo post mende yg berat2 cam dak ni..haha!

p/s-bangge seyh,ade omputih mati-matian carik jersi malaysia..

4 ulasan:

muhammad fitri izzat berkata...

perghh!!
bgga aku sbgai rkyt MALAYSIA!!
weyh,mane ade aku post berat2..
ok la tu kan,,haha
btw,thnx promote!!

Mohd Nor Quiyyum berkata...

haha ak stuju dgn post berat tu haha

padle berkata...

ah ko tom..yg ko post mende kawen2 tu,kan ke berat...

firdaus zulkaffli berkata...

apsal x ckap aku ada jual jersi?? x promote aku r korg nie