21 Oktober 2010

as i promise

seperti yang dijanjikan,setelah puas mencarut dan mengarut,dpt gak aku upload gamba2 ni..tapi xbyk ar,sbb aku malas,dan malas,dan malas...edit pon pakai photoscape je..hehe..pape pon,enjoy!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.












aku nk cite sket psl gambo last skali ni..die memg lelaki yang paling bertuah la mlm tu..dpt naik stage,amek gamba ngan hayley lak tu..jelez2...tp apakan daya..die beli tiket mahal..aku ulang, TIKET MAHAL.....

itu saje tok post kali ni..br lpas tgk muvi PIRANHA ngan tom,azwan,kbod,jandal...best3..

10 ulasan:

ashraf latif berkata...

sembahyangg macam mana eh masa ni?

Mohd Nor Quiyyum berkata...

komen atas terbaik! hahaha

padle berkata...

ashraf latiff,kat stdm tu,ade je surau..lgpon knsert start pkol 8stgh..taim aku tgk bola dl,aku buat bendere jadi kain pelekat..time ni nsib bek aku pkai long pants..so,xde mslh sgt..

Mohd Nor Quiyyum berkata...

terbaik la del! luv u bro!

muhammad fitri izzat berkata...

bgus2..
keep up the good work!!

padle berkata...

haha..ape yg bgusnye incik fitri izzat??

Tanpa Nama berkata...

weyhh,nk komen bole!?jom tgok piranha lagi!!

padle berkata...

tanpa nama-jom2..dtg bilik aku,kite tgk ramai2..

Suey Al zahra. berkata...

Yess kamu dh upload..
ohoo,suey plak komen lmbt :D

Gempak nya...apapun gambau mmg nais!
Ahh,nk mosh jugak.(tetiba)

padle berkata...

suey-thnx a lot..gamba ni edit simple2 je..

jom2 kite mosh sme2..hehe