17 April 2012

Menikmati Saat Terakhir Sebagai Part-timer




Ya, dalam tempoh kurang dari seminggu, aku akan kembali bebas, bebas untuk melakukan aktiviti yang tak dapat aku lakukan di petang hari selama 2bulan, iaitu bersukan, tidur, main PES, dan lain-lain. Diharapkan aku dapat mengembalikan kembali stamina yang dah semakin susut dek kerana makan burger ayam double cheese black pepper tetiap malam di gerai burger sebelah bundle aku.

Dan dalam tempoh kurang 2 minggu lagi aku akan pulang ke kampung halaman! orang putih cakap, home sweet home.

Dan dalam tempoh kurang 2 minggu lagi aku bakal membeli ukulele baru! kau ingat dak-dak oversea je boleh beli gitar baru? aku pun boleh la! kasi sneak peak sketttt












p/s- sweater dah uzur. Jadi?

5 ulasan:

bukankosong berkata...

buahkan hasil ye

berbaloi! :P

zazaw berkata...

huyooo
kayo ni kayooo

Bun-Bun-Reyn-Pyon~ berkata...

gaaa gaaa . awak awak .
happy homecoming okay ?
^__^

Gieyana berkata...

dok sj..makan tidur kt kg mmg best!!! Miss the moments...

kay_are berkata...

bebas maksudnye?? sambung study balik or what?? keje kat bundle ni part time or something related to course? aku blank!! @.@