22 April 2012

I Quit!

Ahad, 22 April 2012.

Aku mengakhiri karier sebagai jurujual bundle dengan jayanya. Selepas ini, aku akan lebih foku kepada pembaikan semula berat badan dan tahap kecergasan diri. 2 bulan kerja, berat dah naik sampai 5 kilo. Gila betei.

Buat Boss, terima kasih sebab memberi kepercayaan kepada saya untuk bekerja dengan Boss. Maafkan saya kalau ada salah silap. Minta halalkan tshirt adidas, western shirt 2 helai, dan 2 roll tisu tandas ye.

Minggu yang sangat mencabar..Kehilangan atuk, tawaran ke Stoke City, volunteer di Energizer Night Race, Celcom buat hal, Selangor menang lawan Johor FC,macam-macam lagilah!

p/s- Ukulele telah dijual, harap maklum

4 ulasan:

OcinChee berkata...

Senang hati..tu naik lima kilo .. wee ;D

Amna Qadeeja berkata...

senang je naik 5 kilo kan. org nak naik sekilo pun menggigil ahahha ;D

Mohd Nor Quiyyum berkata...

perghhhh, pemain stoke city!

kay_are berkata...

5 kilo naik? aku makan banyak mane pun.. berat still kat takuk yang same gak.. -_-