04 September 2010

happening saturday

lame xsronok camni sejak kgembiraan aku "ditarik" mase 20/8/2010..

grak g jj bkit tggi pkol 3..pusing2 1 jj smpai la pkol 7..nk bkak pose kat situ,sume tmpat da fully booked..last2 mkn kat kedai kak nurul..
pas mkn,smbung blk shupin kat jj..pkol 9.45,tgk wayg cite grown ups..memg cam aram cite tu..asek ktawe je smpai batuk2..memg bez ar cite tu

mlm tu pon selak notes deutsch kjap je,pastu duk on9,men ps smpai pkol 4..
saho kat kdai kak nurul,tgk cite zombi kampung pisang..

it end up wif me sleepin on da sofa,ksjukan sbb suhu da mcm kat HEILBRONN..

bile kite dikelilingi org2 yg menyayangi kite,kite akan rase hidup ini lbih bermakne dari sgalenye..
who cares bout da effing DSH exam..lulus ke x,it doesnt change anytink..im x gonna fly 2 germany anyway..

thnx a lot,kezen!luv u guys..


ps-aku kua ngan kezen aku yg nga duduk kat bwh tu,pkai bju kurung kaler merah,ngan lg sorg yg pkai bju mlayu kaler biru..

4 ulasan:

muhammad fitri izzat berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
tom berkata...

aku pon xde smngt nk stdy dsh

jom usha blog aku

padle berkata...

tom,ape ko mrepek ni...

me, nelly berkata...

xkire, lpas ni kene masuk GUESS jugak! ahaha!

btw, luvya kazen! :D