25 September 2010

18SX


Penat menanti seseorang ni..patotnye aku da btolak ke IMU pkol 11lbey,tp skang ni da dkat pkol 2..smbil menunggu,aku pon update la sket blog ni..nothing much..juz nk publish 1 gamba ni yg diambil mase raya 2009 di banting.BANTING?yup2..banting,kawasan PANAS yang kalau korang btol2 mengikuti isu semase,korg tau la knape tmpat tu dikategorikan panas…tp jgn risau,uma aku jao dari tempat kejadian tu..so,bole je datang beraye uma aku..

Berbalik kepada gamba ni, nak story sket kenangan terindah yang terdapat dalam gamba ni..ni la first time dak2 ALG datang braye di BANTING. Kalau dulu,org tanye kat aku,banting tu kat mane,dgn bangge aku cakap,

„BANTING TU TEMPAT TINGGAL ANAK-ANAK SIDEK“

Tu dulu la..skarang ni maybe korg tau ape yg aku akan jawab bile org tanye banting tu kat mane..

Berbalik kat gamba ni, betul la org cakap,gambar memiliki seribu macam kenangan & nostalgia…kalau dulu,kami seronok bersama-sama,sekarang mungkin tidak lagi. Semua dah ada jalan masing-masing.. apape pon, memori itu tidak akan dapat dilupakan, never ever..2 tahun stgh bukan 1 tempoh yang pendek..lepas ni xtau leh jmpe lg ke x mereka2 yang ade kat lam gamba ni..

Luv u guys!




5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

sedih baca ni. 2 tahun stgh ea.

xpe, walau terpisah jauh, tp masih berbumbungkan langit yg sama.

bukan tak fly wahai incik muhammad fadhli, cuma BELUM LAGI. C:

-hafizahfauzi

muhammad fitri izzat berkata...

aku blom mrase lg braye kat banting

Mohd Nor Quiyyum berkata...

pape hal... keep in touch guys!

Bella berkata...

ni pantai mohrib ke?haha

padle berkata...

bella-aah,ni la pantai morib yang indah lagi permai tu..