20 Oktober 2009

KORANG MESTI XTAU KAN..!

aku ade 1 bende nk kasi tau kat korang...xtau la same ade aku sorg je yg br tau,ataupon korang pon 2x5 gak xtau cam aku..

tp kan,stlh aku tau mende ni,aku bertambah bangge mnjadi rakyat malaysia,wlaupon slame ni aku memg da lame bgge jadi rakyat malaysia..

antare sbb2 aku bgge jd rakyat msia..

1) org msia idup berbilang kaum..( wlaupon kt prumahan aku, org india cam kne pggir, tp taim open house kat balai raye, msti dorg pling lame stay kt situ)
2)aman damai( ..?agaknye kot..aku t=ghase msia ni cam amn damai je)
3)bersatu padu( cntohnye, CHONG YING FANG tlg aku repair text aku tok exam german..thnx a lot ying fang!)
4)ha..........ni la yg aku nk gtau kt korg ni....nk tau ke..?jeng 3x...








































stadium nasional bukit jalil tercatat sbgai slh 1 stadium terbesar kat dunie...!
xcaye? bkak link ni... kalo xley bkak, korg bkak la page ni..

ni la stadium tu....besar x?


hehe...im proud to be MALAYSIAN!!!

1 ulasan:

Nawal berkata...

x ley join jamuan kt balai taon nih..
=(