07 Januari 2012

exam sudah habis bro

alhamdulillah, tamat sudah exam untuk semester 2 2011/2012..

result pun aku dah boleh agak..DL?memang agak mustahil..
hanya mampu berserah,moga cahaya tiba nanti (lirik lagu ombak rindu)

ok, kini masanya untuk bergembira!

inilah list yang akan saya lakukan semasa cuti 4 bulan nanti..ya, uniten kasi saya cuti 4 bulan sebab dia tahu student uniten dah struggle all out untuk final ^^

1- berehat panjang di rumah yang baru....baru renovate, maksud saya.

2- menguasai segala chord ukulele yang ada di muka bumi ini

3- meng 'cover' satu dua lagu dengan ukulele saya yang super awesome tu

4- mencari part time job. takkan nak duk umah je..gua cuti 4 bulan tahu?

5- memastikan passport yang dibuat pada tahun 2010, akan ada satu cop, tak kira lah dari mana pun..singapura,indonesia,thailand,german,france,etc etc.

6- mengumpul harta secukupnya..saya suka kanak-kanak. jadi, saya perlukan seorang isteri untuk menghasilkan anak perempuan yang comel untuk saya. maka, saya perlu mengumpul harta bermula dari hari ini!

7- bermovie maraton..waima tengok movie kat laptop pun boleh, asalkan saya dapat bermaraton.

8- membuat rawatan resdung. saya tak mahu dilabel 'budak hingusan' lagi!


ok, cukup lah tu ada 8 je..semoga segalanya akan berjalan lancar. saya hanya mampu merancang..hanya mampu berserah, moga cahaya tiba nanti (lirik lagu ombak rindu )

eh,terlupa pula nak bagitahu. saya ada ukulele baru! dan rambut baru juga!


kasi sneakpeak uke saya. abaikan mamat gemuk pakai sweater nike kat bawah tu.haha!

p/s- harus belajar berenang.

4 ulasan:

Shafiq berkata...

Tak reti berenang bang? Kakaka !

Illiana Hidayah berkata...

hahaha..yang no 6 tu aku cam tertarik sket...apa pun.selamat enjoyyyy!!!

cik miera berkata...

untungla......... aku pun ase aku xdapat DL sem ni.. math aku susah..!! huhu..

bila nk buat konsert ukulele ajak aku ye.. tiket haruslah percuma..k bai

Amna.Qadeeja berkata...

samela. merdeka sudah heee