07 Mei 2010

tagged by FAIQAH lagi..

Sila Melengkapkan Tuntutan Dimana.......

1.G kt korg nye folder my pictures,tengok folder gambar korg yg ke 8

2.Ambil gambar yg ke 8 dalam folder tu...
2.Ambil gambar yang ke 8 dalam folder tu..


3.Postkan kt korg punye blog dan citekan kisah gambar tu....

gamba ni aku amek mggunekan kamera cik HIDAYAH KHAZANI..maseh ye..
gamba ni sape tah yg amek time sem 3..mase tu de tournament futsal inter course..
team aku yg diberi name JUARA BERTAHAN telah menjadi johan..memg xsia2 la name team aku..
yg kat gamba tu name die WMA(Wan Mohamad Ariff)..nk tau position aku?korg pepndai la teke eyh..gamba aku agak blur taim tu...

aku mahu mereke lak yg wat mende ni..
-quiyyum
-intan12345
-hidayah khazani..



2 ulasan:

intan.nur.hadilah berkata...

ke hadapan saudara padle,

weh ko tahu tk kes aku terdelete sume pic folder dlm laptop aku dat day? huhhh.
so currently my picture folder aku sgt loser. empty. haha. sorry. if aku dh save sume gmbr dlm fb tuh. aku try buat ah. thanks nway tag. haha

padle berkata...

aah la..aku tlupe ar..sowie2